Vad du bör veta om RepRap 3D Skrivare Kits

October 21

Ett kit med färdiga att använda delar kan vara en av de bästa sätten att starta med RepRap 3D-utskrifter. Du bör få alla de delar du behöver, tillskurna till storlek och redo att montera. En dålig kit innehåller omärkta och onumrerade delar allt blandas, och inkluderar inga instruktioner eller riktlinjer om vad de ska göra härnäst.

En bra RepRap kit kommer att omfatta märkta påsar med enskilda delar eller infästningar; en riktigt bra kit kommer även inkludera de verktyg du behöver för att montera maskinen - vanligtvis obestämd nycklar eller insexnycklar. Det är också troligt att satsen kommer att innehålla en länk till online-build instruktioner, eller till en del av RepRap forum eller Wiki där du kan få veta mer om ditt kit och dess montering.

Det är värt att ta tid på att leta efter en RepRap kit; dessa kommer från alla möjliga individer och 3D-utskrift nystartade företag, och kan ha ett mycket brett spektrum av kvaliteter och teknisk support säkerhetskopiera dem. Ställ frågor om kitet du tittar på; se hur länge varje leverantör tar att reagera, och huruvida de ger goda råd eller lugna dig med sina kunskaper i ämnet.

En bra kit säljaren är öppen om de material som används i satsen, och oftast kan peka dig till alla öppen källkod information du behöver om designen. Vissa leverantörer är till hjälp även till den punkt att ge dig en fullständig lista över material för kitet, så att du kan göra en (eller många) själv.

En dålig kit leverantör, å andra sidan, syftar till att dölja denna information från dig. Han kan bara konstatera att kitet är för en viss typ av RepRap skrivare, försöka övertyga dig om att det är en specialversion eller utelämna specifika detaljer om innehållet i satsen. Om säljaren inte är kommande med detaljerad information, gå vidare till en annan leverantör.

Kits kan variera mycket i kvalitet. Innan du köper, vet vad man ska hålla utkik efter från kit leverantörer och ställa frågor om uppgifterna inte lämnas. Några av de frågor som du kan fråga inkludera följande:

 • Vilka material har använts för att producera 3D-tryckta delarna och Vad är fyllnings tätheten av de tryckta delarna Det är bra att känna till materialet?; Vissa kit leverantörer kan välja att ge några specifika delar tillverkade av ABS, om de kräver en högre temperatur på maskinen än PLA delar.

  I nästan alla fall, det är inget fel med att använda PLA för maskinkonstruktion; faktum är att om 3D-skrivare design som du har valt använder 3D-tryckta redskap för att driva extrudern eller maskinens rörelse bör dessa göras från PLA - de ska ha en mycket längre livslängd än kugghjul tillverkade av ABS.

  Leta efter leverantörer som tar hand att erbjuda rätt material för skrivaren du har valt. Du letar efter en minst 25 procent fyllning för användbara delar. Extruder delar ska skrivas med minst 35 procent utfyllnad. Be dem att skicka över en bild om möjligt.

 • Vilka elektronik tillhandahålls? Är de en RepRap standard eller en anpassad utveckling från leverantören Electronics får inte tillhandahållas i kitet alls?; det är ganska vanligt att elektroniken måste köpas separat från den mekaniska satsen.
 • Är satsen baserad på en senaste utgåvan av RepRap 3D-skrivare du funderar?
 • Om kit har laserskurna delar, vilket material som används, och hur tjockt är det Kontrollera med andra källor och leverantörer:? Är de är genvägar med nedsatt tjocklek eller flimsier material?
 • Är de linjära skenor som finns i satsen rostfritt stål eller bara grundläggande kolstål Det är väl värt att betala lite mer för rostfritt stål?; detaljer av det slitage bättre och inte tenderar att producera så mycket svart oljerester över stavarna och lager.
 • Vilka motorer är försedda med kitet Se till att de är sanna bipolära 4-ledarmotorer?; frågar vad deras nuvarande betyg är. En annan sak att kolla med de motorer som kommer att spara tid är om de har kablar med kontakter redan monterade på ändarna. Vanligast är NEMA17 motorer som används för RepRap kit; dessa har en angivna märkström beroende på den totala längden av motorkroppen.

  Du letar efter en minst 1,2 ampere (A). En mer kraftfull motor kommer att betyget 1.7A; den högsta rating ett NEMA17 motor är ca 2.5A.
 • Är plastdelar som ingår Vissa kit leverantörer kanske inte tillhandahåller 3D-tryckta plastdetaljer?; så kontrollerar för att se om det är en separat alternativ.

Om du köper en mindre 3D-skrivare såsom Huxley, det är normalt att ha mindre NEMA14 motorer levererade.

Dessa bör fungera korrekt för de lättare vikt maskiner, men större maskiner kräver ofta större motorer att flytta tyngre axel snabbt - oftast, NEMA 17 motorer för hemmet 3D-skrivare. Mycket större NEMA 23 och 34 motorer används ofta för CNC-fräsmaskiner och andra subtraktiva tillverkningsmaskiner och termoplastiska extrudrar nästan alltid kräver en NEMA 17 stor motor att fungera bra och snabbt.