Hur är fläsk magen Förberedd?

March 13

Fläsk magen kan framställas på ett antal olika sätt, beroende på preferenser av koket och de önskade resultaten för buken självt. En av de vanligaste sätten att förbereda denna styckningsdel är att bota och röka den; detta ger ett livsmedel som vanligtvis kallas bacon i USA. Magen kan också bräserad för långsam tillagning och klarar av denna tillagningsmetod bättre än andra styckningsdelar av griskött. Fläsk magen som bräserad kan sedan serveras med ett antal olika tillbehör, även om det också kan halstrad efter braising för en annan struktur.

Som namnet antyder, är sidfläsk en styckningsdel som kommer från magen eller undersidan av en gris. Medan olika snitt från detta område kan ha något olika texturer och kompositioner, i allmänhet den består av alternerande skikt av kött och fett. Det finns olika raser av gris som kan generera fläsk magar med ganska olika egenskaper, men i allmänhet denna nedskärning är ganska likartad bland raser. Det sätt på vilket sidfläsk bereds kan variera mycket och dikterar konsistens och hur magen bäst kan användas.

En av de vanligaste preparaten av fläsk magen härdar och röka köttet. Härdning vanligtvis består av en torr rub salt, ibland med andra ingredienser, är det tillåtet att sitta på köttet. Detta drar fukt ur köttet, vilket skapar en ogästvänlig miljö för bakterier och öka de naturliga smaker av köttet. När sidfläsk bereds på detta sätt, är det ofta kallas bacon.

Sidfläsk kan också vara beredd på ett antal olika rätter och bräsera är ett vanligt och föredraget sätt att förbereda magen. Beroende på den höga mängden av fett på denna nedskärning av kött, kommer det typiskt att stå upp ganska bra till lång matlagning och stekning utan att ta på en obehaglig textur. De typer av vätskor som används för denna bräsera varierar beroende på olika recept och typer av matlagning, och bräserad fläsk är ganska vanligt i många typer av asiatiska köket och blir alltmer populär i amerikansk matlagning också. När sidfläsk är bräserad, kan den serveras på ris eller med sidor som polenta, och det kan också tas bort från bräsera vätska och stekt att ta på en fastare, även krispiga exteriör.

  • Salt-härdning och rökning är ett populärt sätt att förbereda fläsk magen.
  • Sidfläsk serveras ofta med polenta.
  • Det finns en mängd olika sätt att förbereda fläsk magen.
  • Fläsk sida används för att skapa bacon.
  • Halstrad, bacon-inslagna kammusslor.
  • Sidfläsk kan bräserad och långsam-kokta.
  • Fläsk magen brukar kryddat med en torr rub salt och kryddor.
  • Sidfläsk, klippt från undersidan av en galt, är bara en av de många möjliga nedskärningar av griskött.