Vad är några sätt att lindra mina nerver när jag flyger?

May 4

Folk antar ofta att de är ensamma i sin flygrädsla. Statistik, dock tyder på att så många som en av sex personer är nervösa flygblad. Denna statistik kan vara till hjälp eftersom man inser att man inte är isolerad i oneâ € s rädsla. Det finns många tips för att dämpa rädslan för nervösa flygblad. Många svär vid en viss metod, och det kan vara nödvändigt att prova några innan finna den bästa metoden.

Rädslor är ofta irrationell, och nervösa flygblad vet i allmänhet denna. De är ofta inte lugnas av att luft flygningen är mycket säkrare än en resa till affären i oneâ € s bil. Dessa fakta kan hjälpa vissa människor, men inte alla. Det kan vara till hjälp för att inse att de flesta flygande olyckor inträffar vid landning eller start. För att eliminera risken, kan man vill undvika att behöva använda anslutningsflyg, och försöker boka enbart direktflyg.

Vissa människor svär att en alkoholhaltig dryck hjälper dem att lugna nerverna. Detta är inte alltid fallet för nervös flygblad. Vissa nervösa flygblad kan dricka till överdrift i hopp om att nerverna ska lugnade. Detta kan göra en sjuk, och som väl, kan en särskilt berusad inte tillåtas ombord på ett flyg. Andra tycker att dricka alkohol faktiskt ökar larm. Således för de flesta nervösa flygblad, bör alkohol undvikas.

Vad bra, bör nervösa flygblad undvika koffeinhaltiga drycker. Dessa kommer definitivt att öka nervositet. Kaffe och te är uppenbara misstänkta, men också överväga att eliminera läsk som innehåller koffein också.

Vissa känner tar en lugnande som Valium innan en flygning lugnar lämpligt sina nerver. På långa flygningar, kan vissa använder en sömntablett. Detta kan vara till hjälp i lugnande nerver, men man ska aldrig försöka lugnande används för första gången på en flygning. Om man planerar att använda Valium, kan du prova något en vecka eller så innan flygningen att mäta dess effekt.

Vissa har faktiskt en omvänd verkan från lugnande medel eller sömnmedel, och det är mycket bättre för nervösa flygblad för att fastställa detta medan de fortfarande är på marken. Samt, om man kör till en flygplats, man bör inte ta någon typ av depressiva tills man är incheckad på flygplatsen.

Andra tycker att ett sätt att ockupera sinnet kan skära ned på flygrädsla. Om man tycker om videospel, klassisk musik, sudoku eller ord pussel, få lite tillsammans för resan. Detta kan hjälpa till att hålla oneâ € s sinne ockuperat. Att föra en reskamrat längs kan hjälpa också, speciellt om personen man ger inte delar en liknande flygrädsla.

Några nervösa flygblad svarar mycket bra på en mängd olika andningsövningar eller själv meditativa övningar. Dessa metoder som Dr Andrew Weila € s andningsmetoder kan hjälpa till att reglera humör men de kräver övning innan man försöker dem ut på en flygning. Man kan oftast få band eller arbeta med en utbildad terapeut, men anser börjar detta arbete flera månader innan du flyger, så praxis har varit tillräcklig.

Speciellt med så många nya regler för flygande, nervösa flygblad gynnas av att ha tillräcklig tid att förbereda sig för en flygning. Eftersom incheckningsprocessen efter flyg är nu betydligt längre, se till att komma till flygplatsen i god tid för att undvika ytterligare panik av potentiellt saknas en flygning.

  • Om du är nervös om flygande, anse att få in ett flygplan är statistiskt mycket säkrare än att få in i en bil för resor.
  • Lyssna på musik kan bidra till att lugna en persons nerver när de flyger.
  • Bokning direktflyg minskar antalet starter och landningar, den mest riskfyllda delen av en flygning.
  • Sömntabletter kan vara till hjälp i lugnande nerver.
  • Att föra en bok eller annan underhållning kan göra tiden i luften verkar passera snabbare.