Vad är en Sugar Egg?

May 4

En socker ägg är en omsorgsfullt dekorerad godis post vanligen gjord av socker, ägg och vatten. Dessa ägg är ätliga, men de är också dekorativa. Den äggformade godis hade vanligtvis ett titthål på ena sidan som ger en bild av en scen som skapats inom ägget. Av denna anledning är denna typ av godis som ibland kallas en panorama ägg. Denna typ av godis finns ofta tillgängliga vid påsk och inredningen scenen är oftast relaterade till denna semester, även om det ibland är möjligt att hitta variationer för andra tillfällen.

De flesta människor tycker att en socker ägg smakar bra men ser bättre. Den primära dra av denna behandling är den vördnad som den lilla scenen skapat helt av ätbara ingredienser kan inspirera. Vissa människor väljer att äta socker ägg, men det är oftast inte mycket flavorful som det är gjord av unflavored socker. Många människor som får denna godis vid påsk visa den på en hylla som det kan pågå en lång tid.

Detta godis är starkt förknippad med påsk och därför scenen visas inom socker ägget normalt avser denna semester. Kaniner, kycklingar, barn, religiöst bildspråk, och blommor är populära dekorationer för interiören panorama. Livsmedels färgämnen används ofta för att göra dessa ägg ljusa och färgglada. På utsidan av ägget är också typiskt dekorerat och färgade, i synnerhet längs den söm som förbinder den främre delen av ägget till baksidan.

Det finns flera sätt att göra socker ägg, men de flesta är gjorda med hjälp av en form i form av ett ägg som pressar en sockerblandning i önskad skal form och gör det möjligt att härda. Formen har i allmänhet två halvor, även om en populär variant av den traditionella titthål socker ägg innebär helt enkelt att göra hälften av formen och lämnar den öppen. Antingen utformning måste lämna tillräckligt med utrymme för konstnären att infoga en scen i socker ägg, även om en begåvad konstnär med en stadig hand kan sätta en design i ens en liten ägg.

Scenen inuti ägget typiskt göra innan halvorna av ägget är stängda, även om vissa konstruktioner är något annorlunda. Tätning de två halvorna av ägget är viktigt också, eftersom det är viktigt att godis inte faller sönder. Många människor kommer ihåg dessa ägg ömt, men de är inte lätt att hitta i många butiker. Detta beror delvis på att de är mycket ömtåliga och också för att de har fallit ur modet på många områden. Det är ändå alltid möjligt att köpa socker ägg från specialbutiker och många gourmetbutiker, och så länge det finns människor som är intresserade av detta godis, kommer traditionen aldrig riktigt dö ut.

  • Socker ägg görs främst av socker, ägg och vatten.
  • Ägg används för att göra en socker ägg, en dekorativ godis.