Vad är en Night Mask?

June 22

En nattmask är ett objekt som placeras över ögonen för att blockera ut ljus medan en person sover. Iklädd en ögonmask kan öka sannolikheten för en tillfredsställande slummer genom att hjälpa att släppa hjärnan kemikalier som uppmuntrar vila. Dessa produkter kan göras av gemensamt duk eller dyra siden och kan skryta fashionabla utsmyckningar. Care är oftast så enkelt som att tvätta dem med en massa tvätt. Alla som har problem med att sova kan potentiellt dra nytta av deras användning.

En kväll mask kan ge sin bärare med en bättre nattsömn på grund av sin förmåga att blockera ut ljus. Sömn forskning har indikerat att mörkret kan vara en avgörande komponent för att kvaliteten på sömnen som upplevs. När en frånvaro av ljus har uppnåtts, är kemikalier i hjärnan frigörs som gör vila mer uppfriskande. Med detta i åtanke, att en mask designad göra en omedelbar omgivning så mörk som möjligt kan uppmuntra till en mer tillfredsställande slummer.

Natt masker kan göras av ett antal material. Kanfas och bomull är vanliga tyger som används, men de kan också finnas i dyrare material såsom silke. Dessutom kan elastiska band medfölja en natt mask, så att den kan placeras på huvudet bekvämt och kan skydda mot oavsiktlig glidning under natten. Strö kan läggas till en mask, inklusive paljetter, frans eller monogram. Generellt för de som väljer bära en nattmask medan sova välja material som känns bäst mot huden.

Lämplig vård för nattmasker kan bero på de material av vilka de är tillverkade. Medan ögat masker skapats från bomull kan oftast läggas till en tvättmaskin med liten eller ingen effekt på deras utseende, kan en silkesmask måste noga sponged användning av samma förfaranden som är reserverade för rengöring kläder av samma material. Underhållsrutiner kan öka i komplexitet, om en mask är utformad med speciella egenskaper, såsom att ha frysbara områden som kan kyla ögonen på ansökan.

Den typ av person som kan hitta en nattmask för att vara ett värdefullt tillägg till hans eller hennes sovvanor är många. Lätta sliprar och insomniacs kan naturligtvis dra nytta av antagandet av masken. Resenärer som lider av jetlag, människor som arbetar nattskift, och de som måste ta snabba tupplurar under dagen kan använda detta objekt, som ett medel för att uppnå sova när alla andra möjligheter är uttömda.

  • Natt masker används för att blockera ut ljus när de sover.
  • En sömnlös kanske vill experimentera med att använda en nattmask att somna.
  • En nattmask.