Vad är avtagbara Wall Fäster?

April 16

Löstagbara vägg clings har blivit en populär trend i heminredning. Den vanligaste typen av vägg clings är gjorda av vinyl, som är lätt att applicera, ren, och ta bort vid behov. Det finns vinyl väggdekorationer i många former, storlekar, stilar och färger. Med ett så brett utbud av flyttvägg klänger tillgängliga och användarvänlighet och mångsidighet som de erbjuder, de är ett bra sätt att ändra utseendet på ett rum.

Oavsett om de kommer att användas som en accent eller stå i fokus, det finns flyttbara vägg klänger lämplig för alla rum och utsmyckning stil. De finns i alla storlekar från små prickar till stora väggmålningar, med många storlekar däremellan. Vägg klänger finns även i många färger.

Vinyl väggdekorationer måste tillämpas på ett plan, ren yta. De kan lätt appliceras på målade ytor och kan tas bort utan att skada väggen eller målad yta. Andra ytor där flyttvägg clings kan tillämpas är glas, plast, trä, och nästan alla ytor som är ren och slät. Vinyl vägg klänger kommer emellertid inte att fästa bra på gropiga eller ojämna ytor. De kan torkas rena med en fuktig trasa.

Flyttbar vägg klänger lossna av ytor lätt. De kan tas bort genom att hitta en kant av klänga och dra den försiktigt upp och bort från ytan. Om kanterna inte skala av lätt, kan värma det åtsmitande med en hårtork hjälpa. Som det åtsmitande börjar att krypa, bör det skalas försiktigt ut från väggen eller ytan. Ansöknings och borttagning instruktionerna som följer med väggdekorationer ger information om program- och borttagning tekniker som är specifika för de klänger köpta.

Dekorativa väggdekorationer kan hittas i byggvaruhus, varuhus, hem varor butiker och hantverksbutiker. Många online återförsäljare säljer flyttbara väggkonst samt. Priserna varierar beroende på den exakta bit vägg konst och större bitar är generellt dyrare än små accent bitar. Skräddarsydda bitar kommer att kosta mer än vanliga, färdigförpackade varor.

De flesta vinyl vägg konst används för att dekorera eller förbättra inredningen i ett hem. Det finns användningsområden för andra än inredning vägg clings dock. Vinyl väggkonst kan användas på bilar, båtar och cyklar. Utomhus utrymmen som brevlådor, garageportar och staket kan också dekorerad med vinyl vägg klänger. Leksaker och böcker kan dekor eller anpassas med vinyl klistermärken också.