Fem Fun Apps för din iPod touch

April 17

Om du är ute efter lite kul på din iPod touch, bege dig till Apple Store. Du hittar massor av nedladdningsbara program för din iPod touch. Vare sig du letar efter gratis appar eller är villiga att betala för ditt roliga, här är en lista för att få dig att gå:

  • Labyrinth LE: (Gratis) I Labyrinth, du lutar din iPod touch att rulla en boll genom en trä labyrint att nå målet utan att falla igenom fel hål. Det är beroendeframkallande!
  • SlotZ Racer: (inte gratis) Om hastigheten är problemet kan du försöka SlotZ Racer, som låter upp till fyra personer race slot bilar på en iPod touch.
  • Virtual Zippo Lighter: (Gratis) Den öppnar med en knyck på handleden eller en känga, och ljus med en känga av fingret eller tummen - det är gratis Virtual Zippo Lighter app! Lågan gungar även när du flyttar din iPod touch. Den är perfekt för att begära ett extranummer på konserter. Du kan plocka flera lättare konstruktioner och även skräddarsy en design med text.
  • ShoZu: (Gratis) ShoZu håller dig ansluten till mer än 50 av dina favoritwebbplatser, inklusive Flickr, Facebook och Twitter. Du kan ladda upp bilder från din iPod touch till många av dessa platser och även skicka dem till valfri e-postadress.
  • Pocket Gud: (inte gratis) Du spelar gud på en avlägsen ö, härska över primitiva öbor, slående dem med blixtar eller utfodra dem kokosnötter som du föredrar. Hej, kan det hända, så var beredd.