Prissättning Golv

March 21

Golv kan vara en av de mest kostsamma områdena hem förbättring, då de flesta golv kostar mer än fem dollar per kvadratfot, och det är inte inklusive installation kostnad! De flesta människor tycker att det är lättare att bara besöka sin lokala mattaffär går igenom de traditionella metoder för att välja golv med en försäljare, och sedan ordna för en tid av installationen. Det kan vara värt din tid, men att leta efter det bästa priset för ditt golv. Genom att göra en lite forskning vid prissättning golv, och sedan antingen installera det själv, eller anlita en elektriker för att installera det, kan spara en hel del ansträngning och frustration. Här är några punkter att tänka på och några bra idéer för prissättning golv och få den bästa valuta för pengarna:

  • Om du letar efter någonting att lägga mot kylan källarvåningen i ditt tvättstuga, då du verkligen inte behöver en prydlig matta eller professionell installation för vinylgolv. Istället kan du plocka upp en rulle av plastgolv och installera den med dubbelsidiga matta tejp.
  • Lokalisera alla rabatt golv grossistförsäljning och återförsäljare i ditt område och sedan gå prissätta golv du vill ha. Nämn till varje innehavare att du kan få samma golv för ett lägre pris på en konkurrent, och han kan matcha det priset.
  • Om du har hittat golv du vill ha, till ett acceptabelt pris, men installationspriset hindrar er från att försegla affären, överväga att installera golv själv, om du har den kunskap, eller hyra en hantlangare att göra det.
  • Gör en online-sökning för den typ av golv du vill ha, och du får en direkt försäljning likvidator som kommer att leverera golv till dig på grossistkostnader. Sådana nätbutiker lista sina priserna för golv upp front, så du kan kosta jämföra från bekvämligheten av ditt skrivbord.
  • Habitat for Humanity har skjutande golv och du kan förhandla fram ett bra pris för det samtidigt som de får en god sak. Hitta din lokala Habitat for Humanity och ringa chefen om prissättning golv.

Besök ditt lokala bibliotek eller bokhandel och ta del av de tidningar och böcker om färgning. Tidningarna kommer sannolikt att kantas annonser för golvtillverkare, och du kan notera kontaktinformationen (de flesta har hemsidor) och sedan utföra online-sökningar när du kommer hem för att få den bästa prissättning på golv. Eller så kan du helt enkelt ringa deras gratisnummer och tala med en representant om sina golv priser.