Vad är Personlig Chopsticks?

April 10

Personlig ätpinnar är asiatiska äta redskap som har namn, datum eller tale tryckt på dem. Människor kan ha födelsedag, jubileum eller bröllop meddelanden tryckta på ätpinnar av ett tryckeri. De flesta företag kommer att skriva olika meddelanden på vardera av de två ätpinnar i ett par om det är vad kunden vill ha. Många olika typer av ätpinnar kan personifieras, även trä och akryl. Personlig chopstick mönster kan skapas för affärs give-aways och bröllop eller party samt att personifiera gåva uppsättningar av ätpinnar som de som används för sushi.

Sushi är en japansk mat populär i USA och många andra länder. Det kan bestå av många olika möjliga ingredienser såsom rått eller kokt fisk, grönsaker och tång insvept i ett lager av klibbigt ris. Vissa typer av sushi äts med fingrarna, medan andra typer äts använder ätpinnar. En stor gåva idé för folk som tycker sushi och vill veta mer om det är en bok om hur man äter sushi, eller hur man förbereder det, tillsammans med en uppsättning av personliga ätpinnar.

Metall, glaserade trä och akryl ätpinnar är bäst för att personifiera eftersom de lätt kan tvättas för återanvändning. Oglaserade trä ätpinnar är inte lika sanitära och anses disponibel. Personlig ätpinnar finns i ljust eller mörkt trä, men ljusare trä är oftast bäst för ett personligt meddelande som är tydlig och lätt att läsa. Glasade trä ätpinnar finns vanligt eller med attraktiva metalldetaljer på de tips och mittbiten.

Vita eller elfenbensfärgad akryl personliga ätpinnar med svart tryck är passande för många tillfällen då de kan samordna med någon part färgschema. Vitt tryck på svart eller rött akryl ätpinnar kan också vara attraktiv. Ätpinnar med den kinesiska dubbel lycka eller lång livslängd symbol som är personligt med bruden och brudgum namn och datumet är populära bröllop gynnar för asiatiska teman bröllop.

Reklam personliga ätpinnar ges bort på vissa affärshändelser. Dessa ätpinnar kan funktionen företagets logotyp, om det tydligt kan skrivas ut på en så liten yta. Promo ätpinnar åtminstone innehålla namnet på verksamheten och ofta ett telefonnummer eller webbadress.

När det ges som present eller gåvor får personliga ätpinnar presenteras i par bundna med band eller ett par ätpinnar kan ges i en trälåda eller en chopstick hylsa. Chopstick ärmar är tillverkade av material såsom papper, folie eller präglat tyg, och de är stängda vid spetsen och öppen runt den övre änden för att visa en del av ätpinnar. Ärmarna är ofta personlig att samordna med anpassad information tryckt på ätpinnar. Chopstick ärmar kan lägga till en dekorativ touch och en färdig look till personliga ätpinnar.

  • Personliga ätpinnar kan kopieras med namn, datum eller talesätt.
  • Personalized pinnar kan användas för att äta sushi.