Vad är en uppblåsbar soffa?

May 18

De flesta av oss är bekanta med den gamla uppblåsbara luftmadrass koncept - de tillfälliga sovande arrangemang när vi går camping eller när oväntade gäster väljer att bunk över. Medan de äldre modellerna krävs blåser upp dem förrän du var bokstavligen blå i ansiktet, de nyare versionerna åtminstone ge pumpar eller vakuum hook-ups för att påskynda processen.

En uppblåsbar soffa är den nyaste twist på idén om blow-up möbler och konceptet är verkligen fånga den. Även kallad luftmöbler, uppblåsbara soffor och soffor nu tillverkas i varje färg av regnbågen, och i många olika stilar och storlekar. Eftersom de flesta av de uppblåsbara soffor är gjorda av plast, de förmodligen passar bäst med en modern tema inredning. Många företag erbjuder flockade uppblåsbara soffor utöver de slick plasttyper, för att ge en mjuk känsla som liknar känslan av velour.

Folk köper uppblåsbara soffor av många skäl, bland annat behovet av billiga möbler i en första lägenhet eller ett studentrum. De väljer också att köpa uppblåsbara möbler om de har begränsat utrymme, men ibland har behov av att ge ytterligare tillfälliga sittplatser, till exempel om du kastar en fest och behöver lägga till några fler platser. Kostnaden för en uppblåsbar soffa är en bråkdel av priset för en traditionell soffa - i många fall dessa soffor köra mindre än hundra dollar.

Eftersom en uppblåsbar soffa är kompakt när den inte uppblåst, kan man lägga komfort när du är borta från hemmet också. Sportfantaster kan tote dem till stadion för komfort under bakluckan festligheter, camping fans kan packa dem med deras andra redskap och inrätta en avundsvärd campingplats, eller soldyrkare kan ta ett med dem för en dag på stranden.

Kvaliteten på en uppblåsbar soffa har kraftigt förbättrats under åren. Tillverkarna har utvecklat avancerade tekniker, såsom dubbelsvets sömmarna för att skära ner på några läckageproblem. Den typ av plast används nu håller upp genom många års normalt slitage.

Det finns några varningar att tänka på när man tänker på att köpa luftmöbler. Du måste följa tillverkarens anvisningar för inflationen; över eller under uppblåsning av slag upp möbler kan orsaka möblerna misslyckas, och kan hämma bolagets garanti. Kom ihåg att alltid kontrollera tillverkarens uppgifter om vikt kapacitet; och naturligtvis ska du alltid hålla din uppblåsbar soffa ifrån någon direkt värmekälla.

Företag som tillverkar den uppblåsbara soffan erbjuder även andra luft möbler produkter också. Uppblåsbara stolar, fotpallar, kuddar, sängar och även tavelramar finns nu tillgängliga. Om du är på marknaden för överkomliga, hållbara och inrednings rum, kanske du vill överväga att köpa några uppblåsbara möbler.