Vad är Bay Area Discovery Museum?

January 3

En amerikansk museum beläget i San Francisco Bay Area i Kalifornien, var Bay Area Discovery Museum skapad av fyra föräldrar med fokus på den tidiga barndomen inlärning, främst 6 månader till 8 år. Ligger nära Golden Gate-bron, museet öppnade sin pilot plats i Corte Madera 1987 och flyttade senare till Fort Baker 1991. Anläggningen har unika inomhus och utomhus upplevelser som betonar lärande i ett barnorienterad miljö. Dessutom också värd det permanenta utställningar samt en mängd teman speciella visningar under hela året. Det har också fått ett antal uppskattade utmärkelser både lokalt och nationellt.

Historic Fort Baker har olika oanvända armé strukturer som återfördes utformade för att rymma Bay Area Discovery Museum. Sedan starten på fortet 1991 har museet expand att funktionen fler utställningar och en-av-en-slag utomhus Lookout Cove. Täcker 2.5 tunnland (en hektar), är Lookout Cove en interaktiv pedagogisk sajt med en autentisk fiskebåt för att utforska, en vandringsled med utsikt över San Francisco Bay och Golden Gate-bron, och ett skeppsbrott för att upptäcka artefakter. Också presenterat utomhus är Imagination Playground designad av arkitekten David Rockwell som låter barnen att utforska och bygga med överdimensionerade byggnad leksaker.

Inomhus, Bay Area Discovery Museum har en mängd olika interaktiva områden inklusive Bay Hall, Discovery Hall och Art Studios. Varje område inrymmer olika utställningar och sektioner för prospektering. At Bay Hall, kan barnen upptäcka Fishermanâ € s Wharf eller njuta av vintage tåg inställt på tåg utställning. De äventyr tillgängliga på Discovery Hall förändring under hela året, medan konst Studios erbjuder möjligheter för barn att uttrycka sin kreativa sida genom bildkonst.

För de yngsta barnen, ger Tot Spot både inomhus och utomhus fantasifull lek. Inuti är de Våtmarker och Woodlands displayer, som hjälper små barn lär samordning genom valsning, hoppa, och klättring. Utanför, kan småbarn utforska Stream och ängen, som har en bäckfåra och gräsyta.

Både permanenta och specialutställningar finns på Bay Area Discovery Museum. De specialutställningar är generellt tema inriktade med fokus på områden som rymd- och djurlivsmiljöer. En del av de permanenta erbjudanden inkluderar Discovery Theatre, en 180-sits teater för scenkonst. Tillsammans med de permanenta och specialutställningar, museet värd speciella evenemang under hela året som fokuserar på att fira speciella helgdagar eller erbjuda barnen en inblick i världskulturer med evenemang som det kinesiska nyårsfirande.

The Bay Area Discovery Museum har fått många utmärkelser från både privat och offentlig sektor. År 2005 erkände Kalifornien Preservation Foundation museet med Preservation Design Award, och 1992, museet fick National Historic Preservation Award. Sedan starten har museet också erkänts som en Top 20 Barn € s Museum, Bästa Barn € s sevärdhet, och Best Family Outing i USA. Från 2005 till 2011, Bay Area Förälder tidningen delades Bay Area Discovery Museum med silvermedalj för bästa museum och bronsmedaljen för bästa Kida € s födelsedag.

  • The Bay Area Discovery Museum ligger nära Golden Gate-bron i San Francisco.
  • The Bay Area Discovery Museum ligger i San Francisco Bay Area.