Debunking Styrketräning Myter

February 17

Donâ € t låta några saker du kanske har hört talas om styrketräning hålla dig borta från gymmet. Titta på dessa vanliga styrketräning myter och fakta som avslöja dem så att du kan beväpna dig med kunskap och självförtroende för att träffa vikterna huvud på:

Myt Verkligheten
Du € ll få enorma såvida du lyfter lätta vikter. Det enda sättet dina muskler kommer att brista i sömmarna av dina dress shirts är om du regelbundet lyfta extremt tunga vikt upprepningar, och om du har en kroppstyp som även kommer att möjliggöra utvecklingen av mega muskler.
Du € re den enda i gymmet förbryllade av utrustningen. Ingen är född att veta hur man använder assisterad dip maskinen eller utföra en nedgång bröstet flyga! Styrketräning kan förbryllar även den skarpaste av hjärnor.
Styrketräning är farligt. Om Dr Ruth försökte hissa en 300-pound skivstång overhead, det skulle vara farligt. Men om du använder bra teknik och sunt förnuft, du € re sannolikt att stanna skada gratis.
Lår övningar kommer slim låren, och magövningar kommer whittle din mitten. Du canâ € t smälta fettet bort någon särskild kroppsdel ​​genom att utföra övningar som riktar det området. Det finns helt enkelt inte finns något sådant som spot minskar.
Lyft vikter wonâ € t hjälpa dig gå ner i vikt. Lyfta vikter är en viktig del av ett fett-förlust program. Utveckla muskler är det enda sättet att öka din ämnesomsättning, vilket kan hjälpa dig att förlora fett och hålla den utanför.
Fria vikter är för muscleheads och maskiner är för nybörjare. Den fria-vikt rum på ett gym ISNA € ta särskild klubb för bodybuilders; nybörjare är välkomna där och bör göra en punkt att lära sig att använda hantlar och skivstänger.