Vilka är de olika typerna av Porch Staket?

August 26

Porch stängsel kan användas för prydnadsändamål eller för funktionalitet, och många ger båda. En privatliv staket har gedigen konstruktion, vanligen av trä, och tillåter inte grannarna att se igenom höljet. Alternativt kan halvprivata veranda staket dölja området, samtidigt som belysning och frisk luft att komma igenom. För praktiska, många väljer att installera smidesjärn veranda staket som är hållbara och gjorde att stå emot alla väderförhållanden. De flesta aluminium veranda staket används för dekorativa ändamål också.

Åtskilda trä staket kan tjäna mer än en funktion. Många används som prydnads dekor, medan andra används för att begränsa husdjur. En staketet får göras av cederträ eller furu, eller olika andra träslag. För ett dekorativt utseende, kan behandlade stolpar placeras på de bredaste styrelser. Många av piket veranda staket görs med grindar och spärrar för enkel åtkomst.

Ranch stil veranda staket är utformade främst för land stil hem och bondgårdar. Dessa är vanligtvis konstruerade med två, tre eller fyra horisontellt placerade skenor. En ranch stil staket vanligen av trä, även om andra material kan användas.

Vinyl staket är gjorda för att vara hållbara och attraktiva, och typiskt komplettera alla typer av yttre dekor. Vinyl stängsel är normalt sett i vitt eller solbränna och ger bra skydd mot väder och vind. Ofta väljs för styrka, de flesta vinyl staket behöver aldrig bytas ut.

Kedja länk staket har använts i maj år för att säkra veranda områden och gårdar. Typiskt konstruerad av galvaniserad metall, är kedjan länk staket populärt för att säkra husdjur i ett slutet utrymme eller för att hålla andra utanför. Nätet på en kedja länk staket typiskt avstånd ca 1,2 inches (3 cm) från varandra. Kedja länk staket för verandor och gårdar är oftast gjorda i varierande höjder, från cirka 42 inches (106.7 cm) till 72 inches (182,9 cm).

Som ett alternativ till trä veranda staket, en del människor föredrar bambu. Även om det liknar utseendet av trä och är liknande i struktur och bambu faktiskt ett gräs. Vanligtvis odlas i delar av Asien, är bambu används för att göra möbler och prydnads bitar. På grund av den styrka och hållbarhet av bambu, är det ofta används för att göra veranda och uteplats staket.

Veranda räcken liknar traditionella staket, även om de inte fullständigt innesluta veranda. Veranda räcken placeras ofta vid sidan av trappor och användas som räcken. Räcken är typiskt tillverkade av aluminium eller smidesjärn.

  • Kedja länk staket Materialet är av galvaniserad ståltråd.
  • Porch staket kan vara både prydnadsväxter och funktionell.
  • Ett hus med en staketet.