Hur väljer jag det bästa Slip Dress?

June 10

Den underklänning är typ av klänning som är utformad för att se ut så mycket som en slip; sitta så nära kroppen och innehåller smala axelband. För att välja den bästa underklänning, men du vill hitta en som passar ordentligt, visar sexighet av dina kurvor utan att vara alltför klängig eller alltför avslöjande. Ofta fungerar en lätt tyg bäst, eftersom det rinner över kroppen. Slip klänningar finns i en rad olika längder också, även om de flesta tenderar att stanna vid knäet eller högre.

När du väljer en underklänning, tänk på att de tenderar att vara ganska monteras upptill, med relativt tunna axelband. Slip klänningar är utformade för att vara sexig, så om du inte är bekväm som visar att mycket hud, kan det inte vara den bästa stilen för dig. Du vill välja en livstycke som täcker din klyvning lämpligt; om du har en stor kista, kanske du vill leta efter en klänning som har tjockare remmar, som kan ge stöd och balansera ditt utseende. Klänningar med tunna axelband är ofta ett bra val för kvinnor med mindre bröst.

Slip klänningar tenderar att vara ganska kort, ofta slutar vid knäet eller ovan. Om du inte är väldigt lång, är en kortare längd oftast ett bra val; exponera mer av benet kan förbättra illusionen av längd. För mer formella tillfällen, sådan bröllop, kan en monterad, hellång klänning vara en dramatisk, sexig val.

Eftersom slip klänningar är utformade för att likna glida underkläder, de är ofta gjorda av ren eller silkeslena material, som silke eller satin. Dessa material - och designen på klänningen - kan framhäva varje kurva av din kropp. Om du är full-figured eller helt enkelt inte är bekväm med formen på din mage eller skinkor, kan detta klädstil inte vara ett bra val. När man överväger en underklänning, kommer du vill överväga lösare mönster och tyger som rinner över kroppen snarare än hålla fast vid det.

Även om många slip klänningar är utformade för att titta specifikt ut de underkläder som de får sitt namn, många är tillgängliga som erbjuder lite mer täckning och fler designmöjligheter. Nästan vilken färg av tyg kan användas, och - till skillnad från de flesta faktiska ympkvistar - mönstrade klänningar är vanliga. Klänningar är också tillgängliga som inkluderar en grundläggande enfärgad underklänning toppad med en skir tyll eller gauzy overlay.

  • En underklänning är designad för att likna en slip plagg.