Vad är det bästa sättet att rengöra en Grill?

July 2

För att förhindra livsmedel från att fastna när det blir dags att rengöra en grill, är det viktigt att rengöra gallren efter varje användning. Det finns många kommersiella produkter tillgängliga för att hjälpa rengöra en grill. En styv stålborste, är emellertid i allmänhet är allt som behövs för att göra jobbet.

När det blir dags att rengöra en grill, är det bäst att vänta tills den svalna först. Sedan kan en borste användas för att rensa bort eventuella kvarvarande matrester. En grill med gjutjärnsgaller bör rengöras helt, sedan olja bör borstas på med en pappershandduk för att hålla galler i gott skick.

Det är nödvändigt att rengöra en kolgrill efter varje användning. De tillagas på lämningarna bör först borstas ur rosten med en god stålborste. Därefter bör eventuella återstående aska och tillagas på livsmedel skrapas bort. Periodvis bör grillen tas bort för att skrapa ut allt som har byggts upp på undersidan av grillen. Minst en gång om året, är det viktigt att rengöra en grill noggrant med tvål och vatten.

Gasgrillar är lite annorlunda än kolgrillade. Ett problem med gas grillar är införandet av den "rena" inställning, vilket leder användarna att tro att detta är det bästa sättet att rengöra dem. Detta antagande om hur man rengör en grill är felaktig. Syftet med den rena inställning är att förvärma grillen, inte för att rengöra en grill. Även om denna inställning kommer att bränna upp allt som har fallit i grillen, inte egentligen rengöra grillen.

Som med en kolgrill, bör ägaren rengöra en gasgrill efter varje användning. De galler bör rengöras så snart grillning är klar. Sidorna och lock bör också borstas bort efter varje användning. På en rutin schema, bör grillgallret tas bort och rengöras av. Allt tillagas på fett och matrester bör tas bort.

En gång om året, är det bäst att rengöra en grill genom att ta isär den och ge den en grundlig rengöring. Med en gasolgrill, bör gasen först kopplas bort. Därefter kan grill delarna avlägsnas ett skikt i taget. Vid rengöring av brännaren, är det viktigt att inspektera den noggrant för att se till att det finns ingenting som kommer att hämma gasflödet. Om brännarna inte kan rengöras ordentligt när ägaren beslutar att rengöra en grill, bör de ersättas för att förhindra ojämn värme och dålig grillning.

Efter att ta bort alla delar, bör varje del och grillen själv rengöras med tvålvatten. När delar byts ut, bör försiktighet iakttas för att se till att anslutningarna är ordentligt på plats. Sedan bör den vara påslagen och tilläts att värma helt innan tillagning med den. Detta kommer att säkerställa alla tvålrester bränns av.

  • Gas- och propan grillar är oftast lättare att rengöra än kolgrillade.
  • Grillar bör kokas efter varje användning för att se till att de är redo för nästa gång.
  • Rengöring en grill kräver en styv stålborste.
  • Grillar måste rengöras för att säkerställa eventuella föroreningar från rått kött avlägsnas.
  • Hot träkol i en grill.