Vad är Good Housekeeping Seal?

February 8

The Good Housekeeping Seal är en påskrift av Good Housekeeping tidningen av en viss produkt. God hushållning har varit en populär tidningen sedan 1909, catering till både män och kvinnor som är intresserade av hemmaledningen. God hushållning magazine skriver tips och detaljer på en rad frågor, från recept till dukning till jul idéer dekoration till föräldraskap tips eller artiklar om hur man håller ett äktenskap stark. Förutom de tips som skrivs ut på att behålla ditt hem, Good Housekeeping stöder också eller ger sin godkännandestämpel på vissa produkter som uppfyller dess kriterier.

The Good Housekeeping Seal delas ut av Good Housekeeping Research Institute (GHRI), vilket har testat produkter sedan 1909. forskningsinstitut testar ett brett utbud av produkter för att se om de verkligen gör vad de är annonserade att göra och om produkterna är värdefull och användbar för konsumenten. Tätningen delas tusentals produkter: Aveeno Soothing Bath behandling, Naturens Source All Purpose Bath Cleaner, och Tide Coldwater tvättmedel är bara några exempel på produkter som har en Good Housekeeping sigill från 2010.

När ett företag eller en produkt ansöker om en Good Housekeeping Seal, ger företaget i huvudsak ett prov på sin produkt till Good Housekeeping Research Institute, som sedan sätter produkten genom en rigorös serie tester för att avgöra om produkten fungerar korrekt och som förväntat. Om produkten passerar de tester som utförts av den GHRI, sedan Good Housekeeping lägger till det i listan över produkter med sitt sigill och företaget självt kan visa tätningen framträdande på produkten och i alla reklamkampanjer för produkten.

Tätningen ger användbara råd för konsumenter som jämför priser eller som är intresserade av att prova en ny produkt. Liksom Konsument Reports tidningen och andra objektiva källor, kan konsumenterna använda tätningen från Good Housekeeping som riktmärke för kvalitet. Detta kan påverka inköpsbeslut, och som sådana, marknadsförare och tillverkare i allmänhet vill att deras produkter för att få sigill godkännande från Good Housekeeping.

Förutom standard kvalitetsstämpel, Good Housekeeping också lagt till en grön Good Housekeeping Seal 2009. Denna tätning är tilldelas produkter som redan har den ursprungliga förseglingen och mött normerna i GHRI kvalitetskontroll för att erhålla det ursprungliga godkännandet. För att tjäna den gröna kvalitetsstämpel, produkten också måste visa att det är hälsosamt och utan risk för miljön.

  • God hushållning har varit en populär tidningen sedan 1909, catering till både män och kvinnor som är intresserade av hemmaledningen.
  • The Good Housekeeping Seal tilldelas produkter som presterar som annonseras.