Vad är Wrap Handdukar?

January 20

Wrap handdukar, även känd som handduks wraps, bad wraps eller dusch wraps, är handdukar som ska bäras efter ett bad eller dusch, eller över en baddräkt efter att du få ut av vattnet. Wrap handdukar kan också hänvisa till handdukar som är lindade kring ditt hår för att hålla upp den och ur vägen innan du styla det. Dessa handdukar är utformade för att stanna kvar på plats medan du går runt.

Wrap handdukar är ofta utformade med ett elastiskt band vid toppen och en snäpp- eller Velcro stängning. Detta är för att hålla handduken på plats; Vanligtvis innebär ovanför bysten för kvinnor och i midjan för män. För ett hår wrap, håller snäpp handduken tätt på plats så att håret kan avsluta torkning och hålla sig borta från vägen.

Det finns också svepa handdukar avsedda för barn. De har ibland populära seriefigurer eller är utformade för att se ut som djur. Dessa handdukar har ofta huvor för att hålla barn och barnen varmare efter ett bad.

Wrap handdukar finns i många olika färger och mönster för att matcha inredningen i ditt hem eller badrum. Du kan också hitta wrap handdukar som matchar en baddräkt. Om du vill anpassa dina handdukar, kan du lägga till ett monogram på dina initialer. Monogrammed handdukar kan också göra en bra present till en nygift par, eller en bra inflyttningspresent.

När du kommer ut ur duschen eller badet, kanske du bära en sjal handduk medan du gör dig redo på morgonen, till exempel när styling håret eller sätta på smink. Du kanske också bära en sjal handduk på stranden eller när du få ut av poolen, för att vara lite mer bekväm eller blygsam. Dessa handduk wraps är oftast mycket större än en standardstorlek handduk eftersom de är utformade för att faktiskt bäras snarare än bara används för att torka av.

Handduks wraps är utformade för att vara mycket absorberande och är oftast gjorda av bomull eller frotté, även om vissa är gjorda av velour. Några av dem är utformade i en "våffla" mönster. Det finns också nyare, miljövänliga wrap handdukar som är gjorda av bambu. Wrap handdukar kan hittas i de flesta hem butiker och beställas online. Det är viktigt att köpa en välgjord wrap handduk, eftersom de sannolikt kommer att få mycket användning och du inte vill att handduken börja nötas eller dra isär.

  • Färgad bomull wrap handdukar.
  • En bambu wrap handduk.