Hur väljer jag det bästa Conveyor Rental?

June 26

Du kommer vanligtvis vill överväga faktorer såsom tillgången på ström till din arbetsplats, och den typ av material som du behöver för att flytta, när vi letar efter den bästa transport hyra. Bärbara transportörer kan drivas med el eller förbränningsmotorer, och de kan också vara unpowered. Om det inte finns någon el vid din arbetsplats, då du kommer att vilja välja en transportör hyra som har en diesel eller bensin driven motor. Hopfällbara, manuella rullbanor kan också vara ett bra alternativ för pakethantering många inomhus jobb. För jobb som kräver förflyttning av lösa material såsom smuts eller små delar, kommer du vill hitta ett bälte, hink, eller reglaget tråg sängtransportör uthyrning.

Det finns många olika typer av transportörsystem, men relativt få av dem är bärbara. Eftersom transportör hyror behöver vanligtvis att vara portabel, kan detta ge dig ett begränsat antal val. De flesta transportör hyror är avsedda att användas utomhus och på arbetsplatser där permanenta installationer inte skulle vara meningsfullt, även om vissa bärbara transportörer även kan vara användbart för tillfälliga strumpa lösningar och andra användningsområden inom lager. Andra användbara transportörbostäder kan användas för paketleverans och andra liknande ändamål.

När du försöker att besluta om den bästa transportören hyra, är den första faktorn att överväga hur du kommer att driva enheten. Om din arbetsplats har el lättillgänglig, då en elektrisk transportör kommer vanligtvis vara ett bra val. Du kommer också vill uppmärksamma hur många ampere varje transportörmotorn förbrukar, som flera sektioner med separata motorer kan varje kräver sin egen 15-20 amp brytare. Vissa transportörer drivs av bensin eller dieselmotorer, vilket kan vara ett bra hyra val om din arbetsplats är utomhus, och det finns ingen el finns.

Den andra främsta när vi letar efter en transportör hyra är det material som du behöver för att flytta. Platta bandtransportörer är lämpliga för transport av fasta föremål över spann som har liten eller ingen lutning. Om du behöver för att flytta upp eller ner en lutning, sedan en hink eller tråg transportör kan vara ett bättre val. Dessa transportörer använder komponenter såsom skopor, tråg och knapar att hålla föremål från att glida ner en transportör som är inställd på en sluttning. De kan också vara användbara vid transport löst material såsom smuts, grus eller små delar, antingen på nivå eller på en upp eller ner vinkel.

  • En transportör kan användas för att transportera grus.