Vilka är de olika typerna av Kinect Stands?

October 27

Kinect rörelsesensorer är utformade för att sitta framför TV-apparater eller ovanpå dem för att få en bra bild av spelarna. Detta är inte alltid möjligt, så det finns flera typer av Kinect står tillgängliga. Vissa av dessa bestånd är utformade för att montera till en TV eller vägg, medan andra är fristående. Television monterade enheter kommer i två allmänna typer, som antingen glider över toppen av en uppsättning eller ankare till baksidan. Fristående Kinect står också komma i några olika sorter, och har ofta teleskopbaser som tillåter höjden av en enhet som ska justeras.

Den Kinect är en spelkonsol som använder djupkännande teknik för att tillåta människor att spela tv-spel utan traditionella controllers. Dessa enheter är utrustade med integrerade stativ enheter och tiltmotorer. Basen stativet är tillräckligt bred för att stödja enheten och tiltmotorn kan låta Kinect att fungera korrekt om det ligger under TV-skärmen eller ovanför. I många fall är detta inte möjligt fast, i vilket fall det finns många Kinect ställ som kan användas för att positionera dessa anordningar.

En vanlig orientering för en Kinect är att ställa in enheten på toppen av en tv, men många platt enheter är för tunn för att detta ska ske på ett säkert sätt. Vissa Kinect står är utformade så att en sensorenhet som skall fästas på ett säkert sätt till toppen av dessa tv-apparater. En typ kan klippas till toppen av en televisionsapparat och innefattar en plattform för en Kinect att säkert vila på. En något mer robust versionen innehåller ett antal förankringsarmar som kan fästas på baksidan av tv-apparaten.

Bortsett från tv som bara är för tunn, monterade vägg uppsättningar kan också presentera en svårighet. En lösning på detta problem är att fästa Kinect på väggen också. Kinect står för detta ändamål kan fästas på en vägg på samma sätt som en TV montera. Detta kan resultera i en mycket ren ser installationen, även borrning ytterligare hål i en vägg är inte alltid ett alternativ.

Teleskopisk Kinect står är oftast utformade för att vila på golvet. Denna typ av Kinect stativ kan användas i samband med en TV som är väggmonterad, eller i någon annan situation där det är svårt att korrekt positionera sensoranordningen. Eftersom dessa enheter har justerbara baser, kan de finjusteras till vad höjden är nödvändigt för en Kinect att fungera korrekt.