Hur väljer jag det bästa hörlurar för barn?

December 11

Det finns flera viktiga saker att tänka på när man väljer hörlurar för barn, men volymkontroll och storlek är bland de viktigaste. Barn har känsligare öron än vuxna, och hörlurar utgör en förhöjd hörselnedsättning risk om de används felaktigt. Kanalisera ljudet direkt in utveckla öron trummor kan orsaka bristning, eller kan leda till ihållande hörselnedsättning över tiden. När du handlar för childrenâ € s hörlurar, leta efter produkter med säkerhetsljudkontroller som är särskilt utformade för att passa in i mindre öron.

Fler och fler barn äger bärbara musikspelare som kräver hörlurar och personliga spelkonsoler, dvd-spelare och datorer alltmer också har hörlursuttag. Hörlurar är ett bra sätt att hålla barnen fristående i deras underhållning. De bästa hörlurarna för vuxna är inte nödvändigtvis det bästa för barn, dock.

Hörlurar vanligtvis finns i tre varianter: öronsnäckor, over-the-ear klipp, och öronkåpor i samband med en styv pannband typ rem. De flesta av hörlurarna lättillgängliga på marknaden är utformade för att passa vuxna öron. De tenderar att vara stora och har oftast inga kontroller med avseende på ljud eller volym. Även om många av dessa produkter kommer i ljusa färger som är attraktiva för barn, inte alla är lämpliga för unga öron.

American Academy of Pediatrics är en av många internationella regleringsorgan som har namngivna 85 decibel som bullergränsen för barn under 12. De flesta bärbara musik- och videospelare klarar av att pumpa ut ljudet på mycket högre nivåer. Hörlurar tillverkare som gör särskilda hörlurar för barn införliva ofta kontroller som begränsar decibelnivån som kan matas ut. Dessa ljud caps arbetar oftast trots en childâ € s försök att höja volymen direkt på enheten.

Vissa musikspelare tillåta föräldrar att reglera maximal volym, men inte alla gör. En förälder som vill reglera volymen hans eller hennes barn absorberar genom Kida € s hörlurar skulle vara klokt att leta efter modeller avsedda med denna förmåga inbyggd. Merparten av tiden, är volymkontroll annonseras direkt på förpackningen. Förvara intresseföretag och kundtjänst bör också ha denna information lätt tillgänglig och bör kunna rekommendera specialdesignade hörlurar för barn.

Storlek är också en viktig faktor när man väljer hörlurar för barn. Beroende på en childâ € s ålder och öronstorlek, kan öronsnäckor eller öronclips inte passar ordentligt. Särskilt för små barn, öronkåpor ger oftast den mest bekväm passform och är säkrare också.

De flesta tillverkare motverka användning av hörlurar för barn under tre års ålder. Bebis hörlurar är aldrig rekommenderas, som Babya € s hörsel kan allvarligt påverkas genom direkt brus, oavsett decibelnivåer. Även en childâ € s hörlurar kan orsaka allvarlig skada för spädbarn.

  • Volymkontrollen är viktig, eftersom barn har känsligare öron än vuxna.
  • Hörlurar.