Vad finns olika typer av benträning?

October 1

Det finns flera typer av benträning beroende på vilken del av benet en person hoppas att rikta. Benet består av muskler som inkluderar de hamstrings, quadriceps, kalvar, glutes, höftböjarmuskelaturen, adduktorer och kidnappare. En bra benpass mål flesta, om inte alla, av dessa muskelgrupper.

Benet har några av de starkaste och mest viktiga muskler i människokroppen. Det kan vara viktigt att hålla dem passar. Nyckeln till alla benträning är att använda god form och inte överanstränga musklerna.

Övningar kommer att variera beroende på vad målet med träningen är. Om en person är ute efter att öka muskelmassa, att tona musklerna, eller för kondition, kan en varierad träning rutin vara viktigt, eftersom detta kommer att se till att musklerna har ständigt nya utmaningar och det kan hjälpa till att hålla rutinerna blir tråkigt. Aerobic benträning är bra för toning, men styrketräning hjälper till att bygga muskler.

Den utfall är en av de bästa benträning, eftersom den riktar flesta av de stora musklerna i benet och hjälper till att snabbt forma dem. Lunging kräver användning av lägre benmuskler att stabilisera kroppen och övre benmuskler att lyfta kroppen uppåt igen. Utfall kan utföras med vikter för att skapa mer motstånd och en bättre träning.

Knäböj är en annan stor benpass eftersom de också rikta mest stora muskler grupper i benet. Knäböj kan göras med lätta eller tunga vikter. Det är oftast bäst att en professionell visar hur man gör en knäböj ordentligt för att bidra till att minska risken för skador från övningen.

Sido höjningar är ett bra ben träning för de inre och yttre lår. Dessa utförs vanligen genom att placera vikt på vänster fot med den högra foten pekade bakom kroppen. Denna övning är ofta lättare om det görs medan du håller på en stol för balans. Den högra benet därefter långsamt höjs och sänks ut åt sidan. Efter en rad upprepningar, kan kopplas till möjlighet att utöva det andra benet.

Gå i trappor är också en stor benpass. Detta är något enkelt som kan göras under dagen. Köra eller gå upp och ner för en trappa ett par gånger är en bra träning för benen.

En vägg sit är också en av de bästa benträning. Det kommer att bidra till att bygga uthållighet, och allt som behövs är en tom väggyta. Lutad mot väggen, en person sänker sina skinkor tills benen är parallella med golvet. En person korsar sedan armarna, hålla positionen så länge de kan.

Detta är bara några exempel på de olika benträning som person kan använda. Löpning, cykling, simning, dans klass, och många andra former av motion kan hjälpa tona hela kroppen samtidigt som benen ett bra träningspass. De flesta alla benövningar kan kombineras för att gynna den allmänna hälsan.

  • Utföra knäböj kan bidra till att stärka quadriceps och andra muskler i benen och nedre delen av ryggen.
  • Förhöjda Pigga är bra för arbets kalvar, fyrhjulingar och glutes.
  • Simning är en bra träning för benen.
  • Sido benlyft ökning rörelseomfång och arbeta flera muskelgrupper, inklusive de av skinkorna.
  • Benlyft är en bra uppvärmning träning.
  • Bensträck maskiner tillåta användare att utöva sina quadriceps eller lårmusklerna.
  • Utfall är ett utmärkt sätt att stärka de tre gluteus musklerna samtidigt toning lårmusklerna.