Intag Tennis Lektioner

July 12

Tennis utmanar dig att förbättra, att träffa dina slag och utveckla din strategi att bli en mer effektiv, effektiv aktör. När du förbättra ditt spel, behöver du inte bara bli en bättre spelare. Du får också den tillfredsställelse som kommer av att behärska en färdighet.

Det är där proffsen - pedagoger, inte pro spelare - och tennislektioner kommer in i bilden. När du får allvar med din tennis, även om du bara spelar för skojs skull, måste du överväga att ta tennislektioner.

Ingen tennisinstruktör, oavsett hur mycket erfarenhet och talang han har, kan vända dig från nybörjare till Monica Seles eller Pete Sampras på en timme långa lektionen (eller till och med tre, för den delen!). Däremot kan en instruktör hjälpa dig att förbättra ditt spel i några mycket konkreta sätt, med början Lektion 1.

Styrka i siffror

En grupp programmet gör mycket känsla för nybörjare. När du först ta upp spelet, måste du behärska samma fundamenta som alla andra. Spelet har inte en unik personlighet, komplett med styrkor och brister, som kräver individuell uppmärksamhet av en en-mot-en lektion.

Du träffar färre bollar i en grupp lektion, och du kör mindre. Grupplektioner kan vara en fördel för nybörjare som inte är i bra form, eller för personer som inte har utvecklat tillräckligt med styrka eller skicklighet att utnyttja en intensiv, 60 minuters privatlektion.

Koncernens program ges vanligen i serie, ofta i början av året på utomhusanläggningar. Vanligtvis kan du registrera dig för en serie av sex lektioner, givet på bestämda dagar och tider under loppet av tre veckor eller en månad.

I en grupplektion, som vanligtvis varar i 60 till 90 minuter, bör du räkna med att betala ca $ 10 till $ 15 per lektion, inklusive domstol tid och kulor. Ta med egen racket och tillbehör och vara redo att spela.


För att få ut det mesta av en grupp lektion, försöka få i en klass med sex eller färre spelare. Gå så högt som åtta elever om du måste, men några fler kroppar än på banan verkligen späder lektionen. Förvänta dig inte mycket individuell uppmärksamhet i stora grupper.

Pröva någon av följande platser när söker en grupplektion:

 • Dina lokala offentliga domstolar och klubbar: De flesta offentliga tennis har undervisnings proffs till hands, och många av dem erbjuder inledande grupplektioner.
 • Kommunala program: Din stad kan erbjuda sommarprogram tennis genom sin rekreation avdelning. Ofta är dessa program inte annonseras, så var inte blyga om att ringa din lokala parkförvaltningen och frågat om sina erbjudanden.
 • USTA: USA Tennis Association, den organisation som driver amerikanska tennis, sponsrar ett gratis program som heter "Tennis Free For All" för att få människor i alla åldrar att prova tennis. Det ger också "USA Tennis 1-2-3" programmet, en låg kostnad introduktions instruktions program för alla åldrar som lär grundläggande färdigheter till nya spelare i en grupp miljö.
 • Den USPTA och USPTR: USA Professional Tennis Association och USA Professional Tennis Registry är de två viktigaste organisationerna som skapats för och drivs av certifierade pedagoger. Var och en av dem har remittering vid spelare i jakt på instruktörer. Du kan nå USPTA vid 1-800-877-8248 eller USPTR på 1-800-421-6289.
 • Resorts och hängivna tennisläger: En bra introduktion till spelet. Programmen är måttlig till mycket intensiv men utformas på bästa läger med en utmärkt känsla för en nybörjare behöver. De flesta läger och resorts erbjuder en mängd andra aktiviteter för att spela såväl som icke-playing gäster.

Du kan använda Tennis.com att kolla in och kopplas samman med en mängd olika läger och resorts. De flesta läger och resort webbplatser utarbeta en lista över aktuella program, kostnader och kontaktinformation.

Anställa en certifierad pro för privatlektioner

Den USPTA har cirka 11.000 medlemmar, 2.000 fler än USPTR. Båda organisationerna har en stor funktion: De genomför seriösa, utarbeta certifieringsprogram för att se till att deras medlemmar är kvalificerade att undervisa tennis. Certifieringen visar att ett proffs känner och spelar spelet tillräckligt bra för att undervisa.

En skrivelse av intyg från USPTA eller USPTR är så nära en kvalitetsgaranti för din pro som du kan komma. De flesta certifierade proffs är anslutna med enskilda kommersiella eller privata tennisbanor. Du kan starta en sökning efter ett proffs på någon av dessa platser.

När beslut fattas om att ta lärdom av en viss pro, fråga henne om följande saker och basera din hyra beslut om de svar du får:

 • Avgift: Du betalar för de flesta tennislektioner per timme, inklusive gruppmöten och privata, en-mot-en lektioner. Avgifter varierar kraftigt baserat på mängden personlig uppmärksamhet, den utrustning som används, och din plats. I genomsnitt kan du räkna med att betala runt $ 40 för en privat lektion med en undervisning proffs, och helst upp till $ 100 för ett big-name lärare.
 • Undervisning stil: Är PRO i formen av en marin drill sergeant? En new age, "se bollen, vara bollen" guru? En gammaldags lärare som betonar mekanik? Inte alla undervisnings stilar passar alla spelare. Fråga pro om hennes stil och se om det verkar kompatibel med din.
 • Bakgrund: Fråga så mycket om proffsen spelar och undervisningserfarenhet som möjligt utan att vara nyfikna på hennes andra elever eller privatliv. Fråga vad de pro gillar och ogillar om undervisningen.
 • Referenser: Du kan be pro att ge dig namnen på två eller tre tidigare studenter som hänvisningar. Men ser ett proffs i aktion är den bästa referensen för dem alla.
 • Kommunikationsförmåga: Efter din konversation, fråga dig själv om pro visade en acceptabel förmåga att kommunicera på ett avslappnat, vänligt sätt. Men kom ihåg, du är inte ute efter en ny bästa vän - du letar efter någon som kan hjälpa ditt tennisspel.

Maximera effektiviteten i din timme

Innan du visar upp för din första lektion, bör din pro redan vet något om ditt spel och därför dina styrkor och svagheter. Pro ska förstå vad du behöver arbeta med och hur du kan förbättra. Du bör ha beskrivits ditt spel eller ens hit med pro innan du anställde honom, så att han är bekant med ditt spel.

Under lektionen, be om mer information om din pro berättar något du inte förstår. Vid kommunikation värdefull information om spelet, bra tränare har en talang för att göra det med levande exempel, minnesvärda klyschor, eller till och med reklamtrick tekniker.

Håll dessa tips i åtanke att få ut det mesta av din tid med din pro:

 • Visa upp i tid, redo att spela.
 • Gör din stretching förväg.
 • Ha alla dina saker.
 • Ha tålamod - ge din kropp och själ tid att slappna av och komma i flödet av saker.
 • Glöm din pro och koncentrera sig på bollen.
 • Håll dig inom din komfortzon.
 • Njut av dig själv!