För seniorer: Hur man betala skatt på din eBay Vinster

November 28

Om du säljer något på eBay, måste du betala skatt. Vare sig i cyberrymden eller ansikte mot ansikte liv, aldrig glömma att Uncle Sam är alltid din affärspartner. (Om du bor utanför USA, kolla skattelagstiftningen i landet så att du inte sluta med en huvudvärk på vägen.)

Du kanske har hört några rykten om att inte behöva betala skatt på eBay vinster. Om du hör någon variant på detta tema, le artigt och tror inte ett ord av det.

Enligt IRS: s e-handelskontor, även om du gör så lite som en dollar på någon eBay försäljning efter alla dina utgifter (kostnaden för objektet, eBay avgifter, fraktkostnader), har du fortfarande att förklara den som inkomst på din federal självdeklaration.

Bortsett från några löneskatt du betalar för dina anställda, du har tre huvudområden skatter för att hålla reda på:

  • Federala inkomstskatter: Om du tjäna pengar på en loppmarknad, har du att förklara den som inkomst - precis som du gör med allt annat du tjäna pengar på. De flesta människor gör aldrig några pengar på loppisar, eftersom de brukar sälja saker för långt mindre än de köpte dem för. Dock är motsatsen ofta gäller för en eBay transaktion - folk verkligen tjäna pengar på många av de varor de säljer. Om du har frågor om eBay försäljning och din skatt, kontrollera med din personliga revisor, ring IRS Help Line på 800-829-1040, eller besök IRS webbplats.

    Även om du förlorar pengar, kan du behöva bevisa det till regeringen, särskilt om du kör ett litet företag. Du bör absolut ha ett hjärta till hjärta prata med din revisor eller skatt professionell om hur att lämna din skatt. Om något skulle se illa i en revision om du inte förklara den, anser att en stor ledtråd om det kloka i att förklara det.
  • Statliga inkomstskatterna: Ja, det är sant: Inte bara är Uncle Sam (sätt över i Washington, DC) letar efter sin bit av dina eBay vinster, men din delstater kan längtan att gå med i festen. Om du har en bra revisor, ge det ansedda individen ett samtal. Om du inte har en, hitta en skatt professionell i ditt område. Skatte proffs faktiskt göra mer än att bara behandla dina självdeklarationer en gång om året; De kan hjälpa dig att undvika stora fallgropar även före den 15 april.
  • Statliga moms: Om ditt tillstånd har omsättningsskatt, är en försäljningsskatt nummer krävs innan du officiellt sälja något. Om moms gäller, kan du behöva samla in lämpliga moms för varje försäljning som faller inom den stat som ditt företag är i. En 1992 US Högsta domstolens beslut sade att stater endast kan kräva säljare som har en fysisk närvaro i samma skick som konsumenten att samla så kallade användningsskatter - men inte bara anta att lilla klausulen kan du slippa undan.