Vilka är de olika typerna av Inbyggda shirts?

July 31

De olika typerna av inpassade skjortor innefattar närmare-montering, avsmalnande övre plagg för både män och kvinnor. Det finns inbyggda klänning skjortor och blusar finns liksom mer fritidskläder. Inrett t-skjortor och undertröjor möjliggör skiktning ovanpå dem utan överflödigt tyg blir skrymmande. Inbyggda skjortor säljs i många olika färger och mönster samt ärm längder.

Kortärmad mäns inpassade dress shirts är gjorda för sommaren slitage och varmare klimat. De är idealiska för att bära untucked över lätta byxor, som den nedre delen nära fållen är försiktigt avsmalnande stället voluminös som i standard-fit skjortor. Mäns kortärmad, inpassade skjortor kan vara i fasta färger eller mönstrade såsom med fast, ränder eller alla-över konstruktioner.

Kvinnors monterade sommar vikt skjortor eller blusar, kan vara kortärmad eller ärmlösa. Dressier versioner av dessa typer av inpassade skjortor har skårade kragar, knappar och ofta Dart vid bysten för en mer skräddarsydd passform. Som med männens varma vädret monterad skjorta stilar, färger och mönster som finns är breda. Medan kvinnors monterade skjorta stilar har sömmar eller dart nära bysten att lägga formning utan böljande mängder tyg, är mäns versioner utformade för att ge rum på bröstet medan det fortfarande är avsmalnande för att undvika överskottsmaterial.

Längre ärm skjortor med en avsmalnande eller skräddarsydd passform kan säljas i ljuset, medium eller tunga vikter av tyger. Eftersom alla typer av inpassade skjortor är utformade för att vara mycket närmare montering på kroppen att standard åtsittande plagg, även ärmarna är oftast mer strömlinje i form. Fit monterad Athletic skjorta stilar för män ha gott om plats på den övre armar, hals och bröst, men ändå behålla en total avskalade struktur.

Inbyggda skjorta stilar kan kategoriseras på kläder paket som "atletisk", "slim" eller "skräddarsydd" beroende på märke. Även de koniska kvaliteter monterade skjortor passar slim-figured människor eftersom de kan se "förlorade" i standardmonterade toppar, en person av alla storlekar och bygga kan se sitt bästa i den här stilen. Full-figured damer eller herrskjortor, till exempel, är utformade för att skumma över utbuktningar att smickra större kroppstyper.

Undertröjor och t-shirts med en monterad stil tenderar att göras från stretchigt snarare än vanlig bomulls. En stretchigt, ribbstickad i inpassade T-tröja och undertröjor tillåter dem att passa kroppen samtidigt som den är bekväm. Dessa typer av pull-over inpassade skjortor kan vara tunn och billig eller high-end, ekologisk bomull eller trendiga stilar.

  • En tight.