Vad är en Open Face Sandwich?

June 7

De traditionella smörgåslyser kött, ost och andra kryddor som arrangeras mellan två brödskivor. Detta fungerar bra för de flesta pålägg, skivad ost och heartier kött som hamburgare eller köttfärslimpa. Det fungerar inte så bra med mjukare köttbitar, fyllning mixar eller såser. Dessa sandwich poster serveras ofta över en enda skiva bröd, ett arrangemang som kallas en öppen yta smörgås.

Öppna ansikte smörgåsar skiljer sig från traditionella smörgåsar i ett antal olika sätt. De är ofta äts med kniv och gaffel, till exempel, i stället för att hållas i konsumentens hand. Innehållet omfattar vanligtvis kopiösa mängder sås, mjuka kryddor och rostade kött som kyckling och nötkött. En bra öppna ansikte smörgås är ofta byggda på tjänstgör plattan, vilket gör det möjligt för beredare att täcka köttet och bröd med en betydande mängd av brunsås eller andra såser.

En öppen yta smörgås behöver inte serveras varm, dock. Vissa smörgås recept samtal för kalla ingredienser som ska staplas ovanpå varandra och serveras utan en topp bröd skiva. En traditionell cold cut smörgås kan serveras på detta sätt om mängden kryddor skulle göra det svårt att stänga.

Det finns en hel del recept tillgängliga för öppna ansikte smörgåsar. Vissa människor använder överblivna Thanksgiving Day dressing, kalkon skivor, och sås för att skapa en uppvärmd smörgås nästa dag. Överblivna bitar av grytstek kan också placeras över skivat bröd och serveras på detta sätt, med tillägg av varma nötkött Brunsås. Tjocka skivor av köttfärslimpa gör också populära pålägg.

När man tittar på en restaurang smörgås menyn, ofta hjälper det att se hur den färdiga smörgås serveras. Vissa menyer specifikt utse vilka smörgåsar serveras på bullar eller skivat bröd och som serveras öppen faced. Generellt sett, om smörgås ingredienser inkluderar sås eller andra såser, det kommer med största sannolikhet att serveras öppet ansikte.

  • Bröd för smörgåsar.
  • Gravy allmänhet med på en öppen yta smörgås.