Vad är en Vacuum Brush?

June 1

En vakuumborste är en av de gemensamma tillbehör som används med en dammsugare. Beroende på storleken på penseln, kan anordningen användas för att avlägsna damm från draperier eller stoppade möbler. De flesta dammsugare komma med minst en fästvakuum borste, även om det är möjligt att köpa vakuumpensel kit som innehåller flera skillnad storlekar och former av borstar.

I konstruktion, har vakuumborsten en rundad och vanligtvis kort arm som är ihålig och fäster direkt till vakuumslangen. I den motsatta änden av anordningen, är kanten av öppningen fodrad med korta trådar som är flexibla, men också förmåga att effektivt borsta material för att lossa damm och lättare smuts. När den är kopplad till en dammsugare, kan borsten användas för att lätt röra sig mot tyget, vilket frigör någon ytsmuts och suga damm och smuts in i dammsugaren.

Borstar av denna typ är bland de vanligaste av alla vakuum tillbehör. Både upprätt och kapsel stil dammsugare är utformade så att ett vakuum borste för att fästas vid slutet av slangen med relativ lätthet. Eftersom borsten är mindre i storlek än standard vakuumhuvudet för de flesta rengöringsmedel, kan vakuumborsten komma in i utrymmen där huvudet aldrig skulle kunna passa.

Det finns flera vanliga användningsområden för vakuumborsten. Den lilla storleken gör den idealisk för rengöring spindelnät från hörnen och längs taket gjutning. Borsten kommer också röra sig under låga möbler, såsom en soffa med inga problem. Dammsugning utrymmena under och mellan möbler kuddar är också en lätt uppgift med en vakuumborste, som är lätt damning draperier bibehållande hängde på plats.

Medan nästan alla dammsugare levereras med en eller två borst bilagor, är det också möjligt att köpa separata byggsatser av vakuumtillbehör för användning i hemmet. Kiten innehåller borstar av flera olika storlekar och former, vilket gör dem idealiska för ett brett spektrum av rengöring projekt. Satserna kan köpas på de flesta butiker som säljer dammsugare. I allmänhet är dessa kit är inte särskilt dyrt, och kan göra arbetet med att hålla hemmet rent mycket lättare att utföra.

  • De flesta kanister dammsugare kommer med en vakuum borste.