Vad är Extreme Paintball?

September 4

Extreme paintball använder paintball gevär för att spela, i huvudsak, en omgång fånga flaggan. Samtidigt försöker fånga flaggan spelarna kommer att skjuta bollar, små kapslar fyllda med vattenlösligt färgämne, markera andra spelare. I nästan alla fall när en spelare är märkt han eller hon anses ut och kan bara gå tillbaka i början av nästa spel. Ibland flaggorna kommer att flygas med en hemort för varje lag. I andra spel av extrem paintball, kommer flaggan att vara någonstans på spelplanen. På spelplanen som används i extrema paintball är nästan alltid utomhus.

Om du är ny till extrem paintball, kommer du att finna att de flesta områden kommer att hyra den utrustning som behövs för att gå in och spela. I själva verket de flesta arrangörer uppmuntra nya spelare att stanna till för ett spel. Om du har bestämt dig för att kolla in ett fält ska du ringa för att se till att du kan hyra säkerhetsutrustning samt. Innan du spelar vara säker på att du har en skyddsmask som är paintball specifik. Du bör också ha en väska fat för din paintball pistol. Annan säkerhetsutrustning ingår ljumskskydd, för män, och skydd bröstet.

När du väljer att spela extrem paintball se till att bära mörka kläder och bra utomhus skor, liksom kängor eller tennisskor. Skor med ankelstöd rekommenderas starkt. Många extrema paintball fält ägare rekommenderar inte svettas eftersom en del människor kommer över värme. Paintball färgämne bör tvätta med kallt vatten, så det borde inte fläcken. Det kan hindra dig från att se ut från masken, så se till att ta med en handduk eller vissa vävnader för att hålla masken ren. Glöm inte att ta med vatten och mat.

Leta efter ett fält med massor av domare. Spelets regler bör tydligt beskrivas innan spelet börjar. Storlek är en liten ersättning, viktigare är att antalet domare. I allmänhet en eller två referens inte kommer att kunna titta på ett spel som involverar fyrtio eller fler spelare. Om fältet är särskilt stort, leta efter fler domare.

Extreme paintball är ungefär lika säkert som att spela någon annan sport, skulle en del hävda att det finns färre skador i extrem paintball än fiske. I allmänhet de flesta skador är relaterade till faller på fältet och inte bli påkörd av en paintball. Det finns en liten smärta involverad i att bli träffad men ett antal spelare säger att det är inte så smärtsamt som man kan förvänta sig. Det är sportens säkerhetsgränser som minskar skador. Se till att du inte tar bort dina glasögon och du inte avfyra ditt vapen i mellanlagringsområdet. Men vapnen själva är reglerade för att minska skador.

Det är inte heller bara för killarna; denna sport är populär bland kvinnor och flickor också. De flesta fält tillåter spelare så unga som tio att spela. Varje minderårig spelare kommer att krävas för att ha en förälder eller vårdnadshavare underteckna ett undantag. Ett antal personer låta väntan på smärta hålla dem från att spela extrem paintball, men spelarna kommer att säga att smärtan är inget annat än smärtan från skrubbsår och blåmärken du kan få från att spela andra spel.

  • Bra skor som kängor bör bäras under extrem paintball.
  • Extreme paintball har lagt målet att fånga motståndarens flagga att göra mål.
  • En ansiktsmask med visir är användbart när man spelar extrem paintball för att hålla skenet från solen ur ögonen.
  • I extrema paintball, finns det oftast hinder på lika villkor som kan användas för omslag.