Hur du synkroniserar din iPhone med datorn

February 22

Synkronisera din iPhone med datorn är mycket som synkroniserar en iPod med datorn. Om du € re en iPod-användare, kommer processen att bli en enkel match. Men itâ € s inte alltför svårt även för dem whoa € ve aldrig använt en iPod.

Hur du synkroniserar din iPhone med datorn

Börja med att ansluta din iPhone till datorn med USB-kabeln som följde med din iPhone.

När du ansluter din iPhone till datorn, bör iTunes starta automatiskt. Om det doesnâ € t, är chansen att du har anslutit kabeln till en USB-port på tangentbordet, bildskärm eller hubb. Försök att ansluta den till en av USB-portarna på datorn istället.

Hur du synkroniserar din iPhone med datorn

Välj din iPhone i källistan i iTunes.

Du ser Konfigurera din iPhone rutan som visas.

Hur du synkroniserar din iPhone med datorn

Namnge din iPhone.

Denna figur visar namnet lisää € s iPhone.

Hur du synkroniserar din iPhone med datorn

Bestäm om du vill att iTunes automatiskt synkronisera din iPhone och dina kontakter, kalendrar, e-postkonton och bokmärken.

Om att? € är vad du vill, klicka på kryssrutan bredvid Automatiskt Sync Kontakt, kalendrar, e-postkonton och bokmärken för att göra en bock visas. Klicka sedan på knappen Klar.

Om du vill synkronisera manuellt, se till att kryssrutan är avmarkerad och klicka på Klar.

När du klickar på knappen Klar, bör panelen Sammanfattning visas. Om det doesnâ € t, se till att din iPhone är stilla utvalt i källistan och klicka på fliken Sammanfattning nära toppen av fönstret, som visas här.

Hur du synkroniserar din iPhone med datorn

Om du vill att iTunes ska synkronisera din iPhone automatiskt när du ansluter den till datorn, välj automatiskt Sync När detta iPhone är ansluten kryssrutan (i området Alternativ).

Donâ € t välja den om du vill synkronisera manuellt genom att klicka på synkroniseringsknappen längst ner i fönstret.

Hur du synkroniserar din iPhone med datorn

Om du vill synkronisera endast objekt som är markerade i iTunes-biblioteket, välj Synkronisera endast markerade låtar och videor kryssrutan.

Detta begränsar poster som synkroniseras.

Om du vill stänga av automatisk synkronisering i Musik och video rutor, kontrollera manuellt Hantera musik och videor kryssrutan.

Och, naturligtvis, om du bestämmer dig för att avmarkera Automatisk Sync När detta iPhone är ansluten kryssrutan, kan du alltid synkronisera manuellt genom att klicka på synkroniseringsknappen i det nedre högra hörnet av fönstret.

Förresten, om du ¡€ ve ändrat någon synkroniseringsinställning sedan förra gången du synkroniserade, knappen Synkronisera kommer istället säga Verkställ.