Hur börjar jag ett Import Export Business?

February 24

För att starta en import export företag, kommer du generellt vill börja med att avgöra vilken typ av företag du vill starta. Du kommer också att behöva registrera ditt företag, skaffa försäkring, och väljer en nisch där att fokusera initialt. Du kommer också att hitta effektiva sätt att närma kontakter med vem man ska arbeta.

Det första steget i att starta en import export företag är att bestämma hur du vill fortsätta med din strävan. Till exempel kan du välja att fokusera på exporthantering och hjälper företag i ditt land finna köpare till sina produkter. Alternativt kan du välja att starta ett export handelsföretag genom att göra kopplingar till utländska köpare och sedan letar efter företag i ditt eget land som kan tillgodose deras behov. Om du € d föredrar att köpa varor från utländska och inhemska säljare och sedan transportera och sälja dessa produkter självständigt, kommer du förmodligen välja att bli en import export entreprenör. På så sätt kan du visa dig själv som ett slags internationell fri agent.

När du har bestämt vilken typ av import export företag du vill köra, kommer nästa steg sannolikt att starta din verksamhet lagligt. I de flesta jurisdiktioner, innebär detta företagsfunktioner licensiering samt förvärva några särskilda tillstånd eller tillstånd du behöver för att starta en import export företag. Detta kommer vanligtvis att variera från land till land, men du kan få licensinformation från det amerikanska handelsdepartementet i USA eller från liknande organisationer i andra länder. Dessutom kan du göra klokt i att söka försäkring för ditt företag innan du börjar.

Det finns många typer av produkter och företag som du kan fokusera när du startar ett import export företag. När du precis har börjat, dock låta sig dras in alltför många olika riktningar kan göra succé svårare att uppnå. Istället kan du bäst väljer en nisch av produkter eller branscher som att starta i början. När du bygger ditt rykte, få erfarenhet, och generera vinster, kan du gradvis öka din verksamhet till den storlek du önskar, ta på ytterligare produkter, branscher och företag.

Den svåraste delen av att starta en import export företag är också bland det viktigaste. För att kunna starta en import export företag, måste du räkna ut vilka företag som du vill rikta. Då måste du skapa en kampanj för att intressera dem att arbeta med er. Ofta är en kombination förhållningssätt till marknadsföring av denna typ av verksamhet mest effektiva. Till exempel kan du använda telefonsamtal, e-post, fax och post för att nå ut till kontakter. Dessutom, i Personliga presentationer är ofta mycket effektiva.

När du har genererat den ränta du behöver för att starta ett import export företag, kommer du normalt har att arbeta med inköps- och försäljningschefer i olika företag. Med produkt- och prislistor händig kan underlätta försäljningen. Dessutom kanske du upptäcker att vissa företag kommer att vilja se prov innan de köper.

  • Räkna ut vilka företag som du vill rikta är den viktigaste aspekten av att starta ett import export företag.