Vad är ett hörn Sink?

February 26

Ett hörn diskbänk är ett handfat som har utformats för att passa in i hörnet som skapats av två väggar där de möts, snarare än att den är avsedd för en mid-vägg eller montering mitten rummet. Det finns flera skäl att överväga att installera ett hörn diskbänk, inklusive rymd oro, estetiska önskemål, arbetsflödesfrågor, eller begränsningar av VVS. Hem leverans butiker brukar bära och kan beställa hörn sänkor, och de kan också anpassas med tillverkarna. Inga speciella VVS kunskaper behövs för att installera ett hörn handfat, eftersom VVS är densamma som för en vanlig diskbänk.

I fallet med en hörn piedestal sjunka, är diskhon monterad på en piedestal som har utformats med en kilform så att diskhon passar smidigt in i hörnet. Väggmonterade hörn sänkor finns också, vilket kan vara bekvämt för bevarande utrymme eftersom utrymmet under kommer att finnas tillgänglig för användning, och det är också möjligt att hitta hörnkonsoler och motverka diskbänk design. Rörmokare kanske också kunna anpassa mer konventionella sänkor för hörninstallationer; till exempel, kan en konventionell ho monteras på en anpassad hylla eller piedestal i hörnet av ett rum.

I badrum, kan med hjälp av ett hörn diskbänk spara en hel del utrymme. Speciellt om ett badrum är stram, kan med hjälp av en väggmonterad diskho öka känslan av rymd, vilket gör badrummet mer inbjudande och bekvämare. Diskhon kan också tillåta större flexibilitet och kreativitet med ett badrum design, som ett stort utrymme i mitten av en vägg som inte kommer att ätas upp av diskbänken och dess medföljande fixturer. Installationen hörn diskhon kan också göra ett badrum av alla storlekar mer estetiskt tilltalande eller bekväm att använda.

Kökshörn sänkor kan innefatta en, två, eller tre separata handfat att hjälpa till med matlagning, tillsammans med verktyg som en spray slang för stora rätter och en sophantering installerad i VVS i diskhon. Diskhon kan användas för att överbrygga två arbetsområdena, eller använda utrymmet i en trång kök mer effektivt. Hantera hörn kan vara ett stort problem i ett litet kök, eftersom det är svårt att göra utrymmet användbara, och installera hörn sänkor kan vara den mest effektiva användningen av utrymmet.

Som med alla VVS installationen hjälper det att tänka i förväg om de underliggande VVS arrangemang av hemmet. Helst bör ett hörn handfat inte kräva en invecklad serie av rör för att nå resten av hushållet VVS och VVS bör vara tillgängliga i händelse av att ett problem med dränering eller läckage visas.