Vilka faktorer påverkar Virtual Assistant priser?

March 7

När man överväger hennes virtuella assistent priser, kommer en VA tycker om hennes erfarenheter, de exakta arbetsuppgifter Shea € ll utföra, och de personliga kostnaderna Shea € ll locket som en självständig företagare. Till exempel kan mer erfarna virtuella assistenter ut högre avgifter än assistenter som är nya på området. Vanligtvis en VA ger kreativ assistans avgifter oftast mer än en som ger administrativt stöd. För att förbli konkurrenskraftiga, kan hon jämföra sina priser till de satser av virtuella assistenter som utför liknande uppgifter. Ibland påverkar virtuella assistantâ € s fysiska plats vad hon avgifter för sina tjänster.

Erfarenhet är en av de största faktorerna som påverkar virtuella assistent priser. Till exempel, en virtuell assistent som har varit i branschen i 10 år oftast kan ta ut högre priser än en som bara har ett par månaders erfarenhet. Ibland är det till och med oberoende av formell utbildning och examina.

Inte varje virtuell assistent gör samma sak. Man kan vara ett virtuellt kontor assistent, ger den typ av administrativt bistånd traditionella kontorsassistenter ger. En annan kan ge teknisk hjälp, att hjälpa till med underhåll och leverans av clientâ € s hemsida, nyhetsbrev, eller produkt. Vissa virtuella assistenter ger kreativa bistånd, hjälpa kunden att utveckla och upprätthålla en produkt eller tjänst. Varje VA kommer att ställa sina virtuella assistent satser baserade på arbetet i hennes arbetsuppgifter, samt de typiska pågående priser för sådant bistånd.

Generellt virtuella assistenter är oberoende entreprenörer, vilket betyder oftast att de måste betala för allt som har med sina företag ut ur egen ficka. Före inställning virtuella assistent priser, måste en VA anser overhead, såsom kostnader för att leverera och underhålla ett hemmakontor och saluför och marknadsför nya kunder. Hon måste också överväga kostnaden för att hålla dig uppdaterad med utbildning och trender inom sitt område. Vanligtvis oberoende entreprenörer betala för sin egen tandvård, visuell och sjukförsäkring, alltför. På samma sätt måste en VA planera sin egen pensionsfond eller jämförbara framtida investeringar.

Ibland drabbar plats virtuella assistent priser. Till exempel, om den virtuella assistent bor i ett område där levnadskostnaderna är låga, kan hon ta ut mindre än en VA som bor i ett dyrt område. Detta kan variera från land till land, eller till och med från region till region inom samma land. En VA i New York, till exempel, kan ta ut mer än en VA från Tennessee.

  • Virtuella assistenter är oftast fristående entreprenörer, vilket innebär att de betalar för allt som har med sina företag ut ur egen ficka.
  • En virtuell assistent måste känna till telekommunikationsanordningar.