Vad är Magnesia Muriatica?

January 27

Magnesia muriatica är homeopatiskt medel för ett brett utbud av hälso krämpor. Även känd som magnesiumklorid, har den använts för att behandla lever bekymmer, klagomål bröst, och andra sjukdomar. Den finns i flytande, tablett och granulat former.

Kalium magnesia skapas genom att kombinera saltsyra med ammoniak och magnesiumoxid. Två lika delar saltsyra separeras. Den ena delen neutraliseras med ammoniak, medan den andra är neutraliserad med magnesiumoxid. Produkterna av dessa två lösningar blandas sedan, tilläts att avdunsta, och kombinerades för att ge klorid av magnesium. Denna vit kristallin produkt är vatten löslig.

Ångest, huvudvärk, sömnlöshet, yrsel och rastlöshet har behandlats med magnesia muriatica. Förstoppning kan lindras från homeopatisk medicin. Några av de klagomål bröst det homeopatikum är kända för att hjälpa eller bota inkluderar hjärtklappning och andfåddhet. Tandvärk kan behandlas med alternativ medicin också.

Botemedlet sägs vara en av de bästa tillgängliga för leverproblem, speciellt om levern är förstorad eller har ont, eller om gulsot är närvarande. Samma koncept gäller för en utökad buken, illamående, kolik, dålig matsmältning, kramper, kräkningar, ömhet, svullnad, gasbildning och andra magen frågor. Bandmask och andra tarmparasiter kan botas med magnesium muriatica.

Problem med urinblåsan, såsom problem med urinering, har behandlats med magnesium muriatica. Livmodern spasmer på liknande medicinerad. Nattliga svettningar kan lindras genom användning av lösningen. Öron ringande, ryggont, lem domningar, ledvärk, ofta kramp i benen, arm domningar på att vakna, mardrömmar, kraftig svettning, muskelspasmer och bäckensmärta kan också avhjälpas med homeopatisk behandling.

Sjömän har hittat magnesia muriatica att vara till hjälp för att lindra några av deras hälsofrågor. Bröst trängsel från att vara till sjöss har behandlats med lösningen. Homeopater har också ordinerat botemedel mot bröst förkylningar från stranden och salt exponering samt kroppschocker. Allmän svaghet från att vara till sjöss, och känslighet för kyla har båda behandlats med magnesium muriatica.

I det förflutna, har vissa läkare ordinerats magnesia muriatica för så kallade "kvinno hysteri." Botemedlet användes för fall av post-dinner illamående eller svimningsanfall i synnerhet. Det har också kallats ett botemedel mot dåligt uppträdande barn. Även om dessa problem har sedan antingen misskredite, eller behandlas som förstås bättre krämpor, kan botemedlet fortfarande användas som en allmän nerv tonic för båda könen.

  • Magnesia muriatica kan vara till nytta för människor som lider av huvudvärk och yrsel.
  • Magnesia muriatica används ibland i alternativ medicin för att lindra tandvärk smärta.
  • Magnesia muriatica har precribed att behandla problem med urinblåsan.
  • Sömnlöshet kan behandlas med magnesium muriatica.
  • Magnesia muriatica kan hjälpa behandla kolik.
  • En homeopatisk läkare kan föreslå magneisum muriatica för mensvärk.