Hur Dela foton och video från en iPod Touch

August 13

Hur bra är det att ta bilder - foton och videoklipp - på din iPod utan att dela dem med andra människor? Du kan dela bilder lagrade i din iPod touch genom att fästa dem till e-postmeddelanden och överföra dem till sociala nätverk.

Hur skickar en iPod bild via e-post

Om du vill skicka ett foto eller ett videoklipp i ett e-postmeddelande, väljer ett foto. Tryck på bilden för att se knappen alternativ. Tryck på knappen alternativ för att se delningsbladet, och tryck sedan på Mail-ikonen att mejla bilden.

Hur Dela foton och video från en iPod Touch

Nytt meddelande visas med foto eller videoklippet inbäddad i meddelandet. Du kan trycka i meddelandefältet för att ange text. Fyll sedan i Till, och Ämne.

Du kan också trycka på ikonen Kontakter för att tilldela bilden till en kontakt i listan Kontakter och knacka på Använd som bakgrundsbild ikonen för att använda bilden som iPod touch tapeten.

Hur man delar iPod bilder över sociala nätverk och meddelanden

Om du har ställt in Twitter på din iPod touch för att tweet meddelanden med andra på Twitter, kan du inkludera bilder från din iPod touch i din Twitter ström så att andra kan omedelbart se dem. Tryck på knappen alternativ när du visar ett foto, och tryck sedan på Twitter ikonen.

Om du har ställt in Facebook på din iPod touch, kan du göra samma sak: Dela bilder med dina Facebook-vänner genom att trycka på Facebook-ikonen.

För att dela ett foto genom snabbmeddelanden, knacka på Meddelande ikonen. Meddelandeprogrammet lanseras med ett nytt meddelande som innehåller fotot. Du kan också skriva ut ett foto till en skrivare på din Wi-Fi-nätverk genom att trycka på ikonen Skriv ut.

Om du har ett YouTube-konto kan du överföra ett videoklipp till kontot. Tryck på knappen alternativ när du ser en video, och tryck sedan på ikonen YouTube. Du kan sedan logga in på ditt YouTube-konto, redigera videoklippet beskrivning, ställ in den på Standard Definition eller HD-format, välj YouTube kategori och taggar, och klicka på knappen Publicera i det övre högra hörnet för att publicera den.

Hur man väljer och kopiera flera iPod bilder

För att välja mer än en bild eller ett videoklipp för att kopiera och klistra in i en annan app eller dela via e-post klickar kamerarullen, Photo Library, eller ett fotoalbum i programmet Bilder, och sedan på knappen Redigera i topp- högra hörnet av miniatyrbilderna.

Den Select Items visas med miniatyrer för både foton och videoklipp; annars är skärmens titel Välj foton (för miniatyrer av endast bilder) eller Välj videor (för miniatyrer av endast videoklipp). Knacka varje miniatyr i Välj objekt, välj foto eller Select Videos skärmen för att välja den för kopiering.

När du trycker på varje miniatyr visas en bock i miniatyr för att indikera att det är en del av markeringen, och Dela och Lägg till knappar visas längst ned på skärmen; om du väljer från kamerarullen, visas en delete-knapp också.

Till e-post valda bilder trycker du på knappen Dela, och tryck sedan på ikonen Mail om delad bladet. Programmet E-post lanseringar och startar ett nytt e-postmeddelande som innehåller alla valda bilder.

Observera att om du väljer för många bilder eller en vald video är för lång, inte ikonen Mail inte visas i delningsbladet eftersom e-postbilaga skulle bli för stor. Om du fortfarande vill dela dem via e-post, bör du kopiera dem. Peka på ikonen Kopiera.

Du kan sedan klistra in bilder till någon app som accepterar inklistrade bilder - som Pages. Peka och håll för att markera en insättningspunkt (som tar upp tangentbordet) och Select / Välj alla / klistra bubbla. Peka Klistra att klistra in bilderna.