Hur väljer jag det bästa Suede Protector?

March 8

Den bästa mocka skydd är beroende på vilken typ av mocka och produkten som skyddas. Det finns många sprayer tillgängliga som skyddar mocka från skador och fläckar vatten och dessa är bäst tillämpas när mocka produkten är ny och orörd. En bra mocka skydd bör ge motstånd mot vatten, salt och lera samt vara lätt att tillämpa. Varje ansökan ska inte ändra den ursprungliga färgen på mocka produkten.

Vissa sprayer som appliceras för att skydda mocka kan vara orsaken till färgen förändrar själva, som vissa kan mörkna ljusare mocka i synnerhet. En ansökan bör först testas på en dold del av produkten för att kontrollera denna typ av effekt. Besprutning för nära kan leda till våta fläckar, så även den bästa mocka skyddet bör tillämpas på avstånd. Före applicering av ett andra skikt, är det lämpligt att vänta på den första beläggningen för att torka helt. Vissa sprayer kan tyckas att ändra färgen på mocka från början, men det kan bara vara tillfälligt och som sprayen torkar, är den ursprungliga färgen återställd.

Suede är en populär läder men en av de svåraste att rengöra, så förebyggande är den bästa politiken. Mocka jackor är bäst bärs med en scarf runt halsen för att förhindra kroppsolja färgning insidan kragar. Kan hanteras Eventuella fettfläckar med genom att strö absorberande pulver runt kragen eller använda ett kommersiellt rengöringsmedel speciellt för mocka. Som värme förstör den mjuka sammetslena yta i mocka, för varje frestelse använda hårtorken för att torka våta mocka bör undvikas. Istället fyllning hatt eller handskar med tidningen hjälper till att upprätthålla formen medan torkning naturligt.

Stövlar och skor är de mest sårbara för skador och fläckar, som de vidtar mest straff från smutsiga våta ytor. Vård av mocka skor är viktigt av det skälet och tillämpningen av en mocka skydd rekommenderas starkt. Om skor och stövlar blir fuktig och lerig, de är bäst torka helt innan gnugga försiktigt med ett suddgummi för att rengöra, och en mjuk ren tandborste för att höja tupplur.

Läder används i klädsel är oftast av högre kvalitet än den som används för skor och kläder, vilket innebär att det krävs mer vård. Suede skydd bör tillämpas några gånger under året för att åter impregnera och återfett lädret. Den bästa mocka skydd för möbler bör också förhindra sol och luftföroreningar, om dessa är faktorer.

  • Även populär, är mocka en av de svåraste läder att rengöra.
  • Sprayer kan användas för att skydda mocka från skador och fläckar vatten.
  • En borste för rengöring mockaskor.