För seniorer: E-postmeddelande till en not från iPad 2

December 24

Om du vill dela det du skrev med en vän eller kollega, kan du enkelt maila innehållet i en iPad 2 not. Dela anteckningar från ett möte, en lista över favoritböcker eller filmer, favorit recept och mycket mer.

Om du e-posta en anteckning till dig själv, kan du importera den till en ordbehandlare och lägg formatering och bilder om du vill. Du kan också skriva ut anteckningen (något du inte kan göra i Notes).

För seniorer: E-postmeddelande till en not från iPad 2

Med en anteckning visas trycker du på knappen E-post längst ned på skärmen.

Ett e-postformulär visas.

För seniorer: E-postmeddelande till en not från iPad 2

Skriv en eller flera e-postadresser i fälten.

Minst en e-postadress måste visas i fältet. Fältet Kopia används för att skicka en kopia av meddelandet till någon; Bcc skickar en hemlig kopia, vilket innebär att andra personer som får det här meddelandet inte kommer att veta att det skickades till Hemlig adress.

Du kan trycka på knappen med ett plustecken (+) på det i det övre högra hörnet i e-postmeddelandet formuläret för att visa din kontaktlista och välj mottagare från den.

Om du behöver göra ändringar i ämnet eller meddelandet trycker antingen området och gör ändringarna.

Ämnet är initialt namnet på anteckningen, men du kan ändra det om du vill. E-postmeddelandet är innehållet i din anteckning, även om du kan lägga till texten i meddelandet, om du vill.

Tryck på knappen Skicka.

Din e-post är på väg.

Om du vill avbryta ett e-postmeddelande och inte skicka det, tryck på knappen Avbryt i e-postformuläret och sedan på Donâ € t Spara. Att lämna ett meddelande men spara ett utkast så att du kan avsluta och skicka det senare trycker på Avbryt och sedan på Spara. Nästa gång du trycker på knappen E-post med samma ton som visas i Notes, visas utkastet.