Vilka är de olika typerna av Badsalt?

December 18

Badsalt lägga till en helande och avslappnande elementet till en hett bad i badkaret. Sea saltbad saltet är tillverkad av avdunstat havsvatten och är den mest förekommande av de typer på marknaden. De andra två typerna av badsalt är Epsom salt och Himalaya badsalt. Specialty blandningar görs genom att blanda en eller flera av de typer av salt med doftande oljor för doft.

Alla salter innehåller mineraler som löses upp i badet när det blandas med vatten. De mineraler hjälper till att lugna ömma muskler och lätthet kramper och trötta ben. En varm blöt i badvattnet infunderas med badsalt drar gifter ur huden för bättre hälsa och hudton. De olika typerna har olika mineraler och mineralförhållanden för lite olika fördelar. Vid infusion med eteriska oljor, är ytterligare arom terapi och hälsofördelar till.

Havs salter är den vanligaste typen av badsalt. De mineraler i havssalt varierar beroende på den plats där saltet skördas. Döda havssalt, till exempel, är mycket vanligt, och dess höga salthalt och vilka typer av mineraler det innehåller gör den till en av de mest positiva. Bath salt från denna region innehåller särskilt höga koncentrationer av kalium, kalcium och magnesium.

Vissa naturliga havssalter har färg. De två vanligaste naturligt färgade typerna är grå badsalt och Hawaiian röda badsalt. Den grå sorten har en distinkt grå färg från regionen Guérande, Frankrike, där den skördas. Det kallas gemensamt Bretagne salt eller keltiska salt. Hawaiian röd salt får sin röda färg från den vulkaniska röd lera där den skördas; Det brukar kallas vulkaniska salt, alaea eller Alae.

Epsom-salt är ett vanligt bad salt också, även tekniskt är det inte ett salt men en kristalliserad mineral. EPSOMSALT komma från Epsom källorna i England, där den höga koncentrationen av magnesiumsulfat kristalliserar till en klar, saltliknande mineral. Till skillnad från äkta salt, do Epsom salter innehåller inte natriumklorid. Magnesium absorberas genom huden när du tar en Epsom salt bad hjälper till att förbättra villkoren skrivs magnesiumbrist, såsom osteoporos, hjärtsjukdomar, stroke, matsmältningsproblem, artrit, allmän ledvärk och trötthet.

Himalayan Badsalt kommer från mineraler begravda under jord i Himalaya. Minerals i denna typ kan hjälpa till att balansera kroppen och pH i huden och samtidigt förbättra blodtryck och agerar som en avgiftningsmedel. Mineralerna i Himalaya salt ger den en naturligt rosa färg.

Ett flertal variationer av bad alter kan framställas genom blandning av havet salter, Epsom salter och Himalaya salter för att skapa en blandning av mineraler. Dessutom kan parfymerade oljor tillsättas som en aromterapi behandling eller helt enkelt för att förbättra badupplevelse. Texturen av saltet kan också variera från extra fina granuler till grov bitar storleken på en marmor eller golfboll.

  • Badsalt.
  • Badsalt kan säljas som en del av en gåva korg.
  • Döda havet salter har en mängd olika nyttiga mineraler.
  • Badsalt minerade i Himalaya är kända för sin naturliga rosa färgen.
  • Badsalt kan vara avkopplande.
  • Hawaiian havet salter är röda på grund av den röda lerjord av regionen.
  • Alla salter innehåller mineraler som löses upp i badet när det blandas med vatten.
  • Himalaya salt kristaller är naturligt rosa.