Vilka är för- och nackdelarna med att använda en svart Örngott?

February 19

En pro eller fördel, för att använda ett svart örngott är att det är en neutral färg än kan användas med de flesta andra sängkläder färger. En con eller nackdel, av en mörk örngott är att det tenderar att visa ludd mer än ljusare färgade alternativ. Svart örngott kan också se säsongs lämpligt kallare månader, ännu inte i varmare sådana. Dessa örngott kan se sofistikerade i många sovrum dekorer, men i andra fall kan visas på sin plats eller alltför dramatisk.

Till exempel i en huvudsakligen vit, romantisk eller stuga tema sovrum, kan svarta örngott ser alltför hårda. De är också inte idealiskt för barnens rum som gjort i ljusa, roliga färger. Ändå kan ett svart örngott vara en fördel i en juvel-tonad eller djupare neutral färgad sovrummet dekor att lägga elegant kontrast. Till exempel i sovrummen gjort mestadels i greys eller tans, kan några svarta accenter, inklusive kudde Shams eller fall, lägga visuellt intresse medan det fortfarande är en neutral och har en dramatisk vädjan.

Svart satin örngott kan se särskilt dramatisk och lyxiga. De kan särskilt lämpade för snygga, moderna eller samtida inredning stilar. Till exempel kan en svart örngott vara perfekt för ett sovrum gjort i samtida neutrala med ett stänk av någon accentfärg. Använda svarta örngott i stället olika färgade dem kan hålla strö detaljer i den neutrala färgsättning stället för att lägga färger som kan ta fokus från den etablerade design.

I vinter eller kallare månaderna, kan svarta örngott och strö ser mysig och tröst. Svart kudde Shams visar på toppen av en svartvit tryckt sängöverkast kan vara ett attraktivt dekor look. På sommaren eller varmare väder men kan en svart kuddfodral verkar inte tilltalande. Mörka färger absorberar värme istället spegla det, så vitt örngott är ett mycket bättre val i varmt väder.

En annan svart örngott con kan vara att de har en tendens att visa upp ludd samt ljusare husdjur och människohår. Denna effekt kan förstöra den sofistikerade looken av ett svart örngott genom att göra det verkar som om det behöver tvätta. I bostäder utan dessa bekymmer, kan med hjälp av svarta örngott vara mycket mer av en fördel i utseende och stil.