Hur väljer jag det bästa Wood Projekt för barn?

November 20

När du letar efter roliga, säkra och kreativa trä projekt för barn, finns det några viktiga saker att tänka på. Barn mognar i olika takt och har olika gillar och ogillar, så prioritera childâ € s behov kommer att vara ett steg mot framgång. Även barn lika gammal som 12 och 13 år kan fortfarande kämpar med finmotoriken på grund av att utveckla handen fingerfärdighet. Säkerhet är också en viktig faktor som kommer att informera vilka trä projekt för barn är bäst.

För mycket små barn, trä projekt med lim och Popsicle pinnar är både säkra och relativt billigt. Barnen kan bygga fågelhus eller enkla tavelramar som kan målas. Ta en bild av barnet ivrigt på jobbet att bygga sin ram, sedan lägga det i ramen efteråt gör en dyrbar gåva och minnessak. Dessa typer av trä projekt för barn kan inspirera glädjen i att arbeta med trä och kan utökas till att inkludera hjälp av verktyg som barnet växer.

Barn som är gamla nog att vara medveten om farorna med handverktyg och som har utvecklat mer fingerfärdighet kan vara redo för mer avancerade trä projekt. En enkel trä planter kan vara en lämplig aktivitet för äldre barn. All verksamhet som involverar verktyg, spikar, skruvar eller andra sådana material bör övervakas noggrant av en vuxen, dock. Regler för säkerhet bör diskuteras ingående innan delta i sådana projekt, och skyddshandskar eller glasögon kan vara nödvändig.

Trä projekt för unga tonåringar ger en möjlighet för att lära några grundläggande butik säkerheten samtidigt lära sig att använda elektriska handverktyg. Roliga projekt för denna ålder inkluderar bygg klockor, birdhouses och dekorativa förvaringslådor. Att låta barnet att välja vad han vill bygga är ett sätt att vara säker på att childâ € s behov komma först, och för att säkerställa att projektet är bäst för barnet.

Säkerhet och ålder lämplighet är primära oro i att välja de bästa trä projekt för barn, men kostnaden och svårighetsgrad är också faktorer. Vägning barnets förmåga och räntenivån kommer att vara till hjälp, och att göra det kan förhindra att spendera en massa pengar på trä, verktyg och förnödenheter för olämpliga projekt. Många gånger är det inte den typ av trä projekt men uppmärksamhet och engagemang för den förälder eller betrodda vuxen som barn kommer att njuta mest. En enkel och prisvärd trä projekt kan visa sig vara en kvalitet, relationsbyggande aktivitet.

  • Projekt för unga tonåringar kan innebära en möjlighet att lära ut grundläggande träbearbetning färdigheter och butikssäkerhet.
  • Målning tavelramar kan vara ett lämpligt virke projekt för barn.
  • En träskål.