Vad ska jag titta efter i ett Day Spa?

July 24

När de flesta människor tänker på ett dagspa, massage och lerinpackningar kommer ofta att tänka på. Vad bättre sätt att njuta av en avkopplande tillflyktsort utan att spendera flera dagar på en resort? Vid ett dagspa man kan få en back rub, aromaterapi, ansiktsbehandlingar, manikyr, pedikyr och nästan alla av den underbara bortskämd man kan hitta på en resort spa. Skillnaden är att man spenderar bara några timmar på ett dagspa.

Innan du besöker ett dagspa, se till att välja den som bäst passar dina behov. Vissa spa är helt enkelt snygga skönhetssalonger där man kan förvänta sig makeovers, ansiktsbehandlingar och andra liknande behandlingar. Andra är mer inriktade stresshantering, och man kan räkna med att få massage eller hydroterapibehandlingar. Ytterligare andra är mer inriktat på hälsa och välbefinnande. Vid denna typ av dagspa, kan man förvänta kost och motion för att vara en huvudinriktning. Forskning de olika bekvämligheter i varje dag spa i ditt område innan du gör en avtalad tid. Det kan även vara bäst att turnera anläggningarna innan ett åtagande.

Alla spa-terapeuter och tekniker bör vara licensierade och bör deras licenser visas tydligt på alla sina stationer. Den dagspa bör också ha certifikat som visas av Department of Health, styrelsen kosmetika, och varje annan enhet som sätter normer för hälsa och välbefinnande. Dagen spa och alla dess rum och stationer ska vara ren och främjar avkoppling. Det ska vara en plats där du känner dig bekväm så att du kan glömma jobbet eller barnen för ett par timmar.

Ta reda på vad olika tjänster innebär. Till exempel, när du begär en massage eller en ansiktsbehandling, vilken typ är det? Kommer du att få bära en baddräkt så att du inte behöver vara naken under en handduk? Om du har känslig hud eller vissa allergier, kommer du vill ta reda på vilka produkter som används innan du anmäler dig.

Om integritet är en fråga, ta reda på om du måste dela behandlingsrum med andra eller om avgiften för ett privat rum är extra. Var aldrig rädd för att ställa frågor om någon av behandlingarna, även om det har att göra med en teknikerns eller terapeutens kvalifikationer. Om det någonsin något som gör att du känner dig obekväm, gå vidare.

Om du letar efter lite avkoppling tid, men kan inte ta en veckas semester, varför inte besöka ett dagspa? Efter några timmars bortskämd, är du säker på att känna sig som ny igen.

  • Vissa dag spa erbjuder BOTOX injektioner.
  • En kvinna att få en manikyr på ett dagspa.
  • En dag spa kan erbjuda ansiktsbehandlingar.
  • En man få en massage på ett dagspa.