Hur väljer jag det bästa Grate polska?

July 30

För att välja den bästa rosten polska, bör konsumenterna använder en organisk lösning som är framtagen för att fungera med den specifika typ av metall som används i deras grill. De flesta poler kan göras hemma med hjälp av standard hushåll rengöringsmedel. Grillar och galler i rostfritt stål kan behandlas med rostfri specifik polish, som kan hittas i de flesta byggvaruhus.

Grill grillning galler kan bli krönta med sot, aska, och matrester över tiden. Dessa munsbitar, som kan hålla fast vid den yttre ytan av grillning rosten, kan förorena smaken på mat som vilar på dem under tillagningsprocessen. Galler bör avlägsnas regelbundet vid slutet av grillningen säsongen och rengöras med en gallret polish som inte skadar kokhällen.

Hemlagad galler polish kan göras med ingredienser som finns under de flesta hushåll diskbänkar. En lösning skapas från lika delar vatten och blekmedel, förstärkt med en touch av diskmedel, kan användas på många typer av metall och rostfritt stål ytor. En mjuk borste doppad i denna lösning kommer typiskt avlägsna de flesta former av förkolning från ytan av rostarna, liksom från det inre av grillen. När rengöringsprocessen har fullbordats, kan grillen sprutas med en trädgårdsslang för att avlägsna eventuellt kvarvarande tvål.

Gjutjärn galler bör inte rengöras på detta sätt som lösningen kan tränga in i metallen och absorbera in mat senare. Denna typ av metall kan rengöras med vanlig ugnsrengöringsmedel. Handskar och skyddsglasögon rekommenderas ofta när du arbetar med denna typ av lösning som produkten kan bränna ögon och hud. Lösningen bör få vila på rosten i flera timmar innan borttagning.

Gjutjärn galler som har börjat visa tecken på rost kan behandlas med en lösning av ättika och vatten. Denna organiska galler polish skadar inte ytan av metallen, inte heller kommer det att lämna en rest som senare kan upptäckas i livsmedel. De galler kan lämnas i blöt i lösningen under högst några timmar, sedan bör tas bort och torkas.

Utsidan av grillen kan rengöras med tvål och vatten och poleras med en lösning som är specifik för den typ av material ur vilken den gjordes. Rostfritt stål polish, tillgängliga i lokala byggvaruhus, bör endast användas med rostfria ytor. Microfiber dukar kan användas för att jämna detta ämne över ytan av grillen locket utan risk för att repa finish.

  • Grillgaller kan bli krönta med sot, aska och matrester över tiden.