Vilka är de bästa idéerna för Bringa smårätter?

April 17

Några av de bästa brisket smårätter bereds i samma panna som brisket förrätt, till exempel när du gör kokt eller rostad brisket. Dessa rätter erbjuder smak samt näring och kan komplettera bringa och den metod som används för framställning av kött. Stärkelserika sidorätter kan dra nytta av såsen som ofta är gjord av drippings av rostade brisket. Andra brisket smårätter baseras på grillad brisket och traditionella favoriter och smaker av vissa lokalbefolkningen och nationaliteter. Grönsaker, ris och frukt är vanligt presenteras tillsammans med bringan och rätter inkluderar både varma och kalla receptalternativ.

Bringa serveras i många konfigurationer, dock tre av de vanligaste typerna rostas, kokas och grillade. Den typ av sidan skålen som går bäst med varje typ av bröstkorgen kan lita på det sätt på vilket nötköttet bereds. Traditionella rätter, såsom corned beef och kål, funktion bringa och kål kokade ihop. Vissa recept innehåller potatis förbereds i samma panna som köttet och kål. Detta gör potatisen att absorbera en del av smak av kött. Morötter är också tillagas i samma kruka i vissa brisket recept.

Rostad brisket görs ofta genom att ha potatis, lök och morötter som tillagas i samma panna tillsammans med nötkött. Denna mix av grönsaker kan också inkludera palsternacka, zucchini och kålrötter. Bringa smårätter kan innefatta ett brett sortiment av olika grönsaker.

Ris, champinjoner och kokt greener är också vanligt förberett smårätter när det paras ihop med rostad brisket. Vissa recept kräver de grillat brisket späck som ska göras till en sås. Därefter serveras över riset. Andra recept kräver svamparna att blandas in i riset och tjänat ihop.

Grillad brisket ofta paras med sommartid rätter, såsom potatis och makaroner sallader, bakade bönor och coleslaw. Vid servering grillad brisket kan bringa sidorätter serveras antingen varm eller kall, beroende på personlig smak och preferenser.

Vissa smårätter lägga sötma av frukt för att motverka barbecuesås och föra ut smaken av nötkött. Apple slaw är en typ av coleslaw gjord med tårta, Granny Smith-äpplen som är beredda julienne stil och användas i stället för kål. Detta är en valfri maträtt sida som par bra med de flesta typer av bröstkorgen.

  • En sida skålen med kålsallad par fint med brisket.
  • Kålrötter serveras ofta som en sida skålen med rostad brisket.
  • Julienned Granny Smith-äpplen kan användas i en slaw som gör en bra sida skålen för brisket.
  • Potatis som tillagas med brisket absorbera en del av köttet smak.