Administrera redovisning Automatiskt

February 2

Även varje organisation har sin egen bekvämlighet och förmåga nivå när det gäller att behandla automation, thereâ € s ingen ursäkt för att generera rutinbokföringsmaterial som fakturor och kvitton för hand.

Varje större bokföringsprogram och online-konto inkluderar möjligheten att automatiskt skapa fakturor och kvitton. (Om din inte, thatâ € sa riktigt bra tecken att itâ € s tid att uppgradera eller switch.) Några av de bästa verktygen inkluderar följande:

  • Harvest: Detta är både en webbaserad och en mobil app, så de anställda som arbetar per timme kan spåra debiterbara tiden från någonstans och Autogenerate kundfakturor. Du kan också ställa in den för att skapa och e-postfakturor automatiskt med jämna mellanrum.
  • Conga Kompositör: Om du använder Salesforce.com som ett CRM för att spåra kunder, kan du också Autogenerate fakturor, kvitton, och bara om någon annan handling med hjälp Conga Composer för att skapa Microsoft Word- och Excel-mallar. Du kan sedan generera dokument för en hel lista med kunder, eller på en engångsföreteelse med en anpassad knapp.
  • Microsoft Word dokumentkoppling: Du kan infoga kopplingsinstruktioner i en fakturamall du skapar dig själv i Microsoft Word, och sedan automatiskt fylla dessa fält baserade på en Access eller Excel-databas. Detta ISNA € t ideal, men det fungerar i en nypa om alternativet är verkligen gör det för hand.

Kvitton och fakturor är ett bra ställe att markera nyheter, viktig information eller annan information om ditt företag. Till exempel kan du inkludera en påminnelse om att kunderna kan kontrollera din 24/7 online kunskapsbas för kundservice assistans på botten av dina kvitton.

Även om de donâ € t behöver hjälp på den tiden, att liten lapp kan hjälpa att påminna dem att läsa dina självhjälpsresurser när de behöver hjälp, sänka dina kundtjänstkostnader.