Bästa Anti-rynkkrämer

January 13

Oavsett om du försöker att förhindra att dina framtida rynkor eller du försöker minska rynkor du redan har, kanske du har provat anti-rynkkrämer. Det finns en hel del debatt om huruvida anti-rynkkrämer faktiskt bidra till att förebygga eller minska rynkor, men många människor säger att de har märkt en skillnad. Forskarna har också börjat komma överens om att anti-rynkkrämer kan bidra till att minska rynkor.

Om du har valt att använda anti-rynkkrämer, är nästa steg att bestämma vilken typ som ska användas. Anti-rynkkrämer kan vara dyrt, så innan du spendera en förmögenhet på anti-rynkkrämer, se till att du gör din forskning. Ibland är det bästa sättet att ta reda på om produkter är att be dina vänner och familj vad de har haft framgång med. Men det finns även andra sätt att hitta den bästa anti-wrinkle cream för dig.

Det viktigaste för att leta efter i anti-rynkkrämer är vad ingredienser används. Vissa ingredienser för att leta efter är L-Caronsine, aloe vera, ginkgo biloba, vitamin E, methylsulfonylmethane, idebenon och dimetylaminoetanol. Några andra vanliga ingredienser i anti-rynkkrämer är retinol, hydroxisyror, coenzym Q10, koppar peptider, kinetin och te-extrakt.

Följande är en lista med anti-rynkkrämer som har betygsatt väl:

  • Resdermatrol
  • Olay Regenerist Micro Sculpting Cream
  • Strivectin-SD
  • Dermajuv
  • Dermacai
  • RoC Djupt Wrinkle Daily Moisturizer
  • Lifecell Hudvård
  • Revitol

Du kan hitta dessa anti-rynkkrämer på Internet. Vissa kommer du att kunna hitta på apotek eller kosmetiska diskar, men andra kanske du behöver gå till specialbutiker eller beställa online.

Ett av de bästa sätten att förhindra rynkor är genom att ta hand om din hud och kropp. Se till att du hålla hydrerad genom att dricka mycket vatten. Använd ansikts fuktkräm för att hålla huden från att bli torr. Ät frukt och grönsaker och ta en multi-vitamin om du inte får tillräckligt med näringsämnen genom din kost. Utsätt inte huden för solen för mycket, och använda solskyddskräm när du går ut. Också få tillräckligt med sömn-utmattning kan göra ditt ansikte ser ut som det har fler rynkor än det egentligen gör. Rökning är också skadligt för din hud och kommer att lägga fler rynkor runt munnen.

När du använder anti-rynkkrämer, kom ihåg att de inte kommer att göra dina rynkor helt försvinna-men de bör hjälpa dem att se mindre märkbar. Eftersom du inte kan stoppa åldrandet, försök att omfamna det istället!