Vad är Ostrya?

June 15

Ostrya är ett namn för en grupp av lövträd som hör till björk familjen. En av dessa, Ostrya virginianus, är infödd till den nordamerikanska regionen, och är allmänt känd som ironwood träd. Det har varit känt att tillföra vissa typer av medicinska användningar.

Den Ostrya virginianus, även kallad Östra Hop avenbok, är en öppen krönt, i stort sett rundad träd med en hårt trä. Den har gråbrun eller stål grå bark, formas till smala, ibland trasiga, vertikala remsor. Trädet blommar i slutet av våren.

Det är traditionellt barken av trädet som är tänkt att ha vissa medicinska egenskaper. Naturalist böcker identifiera växtextrakt från detta träd som "sammandragande" och innehåller mycket järn. Vissa kallar det för en potentiell tonic för magen, eller en matsmältningen.

Enligt en hel del medicinska resurser, är Ostrya virginianus inte populärt används i modern medicin. Det är något som till stor del har gått slås lika vanligt medicin flyttas från en homeopatisk baserade strävan till ett läkemedelsindustrin. Vissa experter hävdar att med ett brett utbud av kemiskt framställda mediciner tillgängliga, det finns lite behov av något liknande Ostrya virginianus att behandla medicinska tillstånd.

Tillgängliga referensmaterial visar att användningen av eteriska oljor av ironwood trädet var ganska vanligt i traditionella indianska samhällen som ursprungligen bebodde de flesta områden i USA. Indianer använde Ostrya virginianus att behandla tandvärk eller ömma muskler. Det var också för att behandla allvarliga sjukdomar som cancer i ändtarmen. Det verkar som de traditionella samhällen trodde på den helande egenskaper detta naturligt förekommande ämne.

Moderna amerikanska resurser regerings visar att dessa träd är fortfarande vanliga matcher i amerikanska landskap. Ostrya virginianus är en populär landskapsträd. Experter påpekar att en mängd olika vilda djur kan finna näring från frön av detta träd typ.

Trädgårds källor avslöjar att Ostrya virginianus kan frodas i en mängd olika jordar och klimat från norra USA till söder. Fåglar som den skarpa-tailed ripa och vilda kalkon ofta förlitar sig på sina knoppar och muttrar för livsmedel. Röda och gråa ekorrar, cottontails, vitsvanshjort, Fasan, och andra typer av djur och fåglar äter också på trädet.

Även naturläkemedel från denna anläggning kan fortfarande användas i vissa samhällen som en helande agent, på grund av sin relativa obemärkthet bör alla försiktighetsåtgärder vidtas innan du försöker använda bark eller andra objekt från trädet som ett hem botemedel. Rådgör vårdpersonal och homeopatiska medicinska experter innan du försöker denna typ av homeopati som ett botemedel för någon sjukdom.

  • Hjort är en typ av djur som livnär sig på Ostrya träd.
  • Indianer historiskt använts Ostrya virginianus att behandla tandvärk och ömma muskler.