Vilka är de olika typerna av Washroom Signage?

December 8

Washroom skyltning i offentliga badrum informerar användarna där de är och vad som förväntas av dem. Från lapp på dörren att påpeka vilken möjlighet att använda till påminnelser för de anställda att tvätta händerna, kan många olika typer av skyltar ses. De flesta platser har tvättrum signage funktionshindrade kan läsa och indikerar specialområden för sin användarvänlighet. Underhållande tecken är roligt att läsa men kan vara förvirrande.

Den mest grundläggande tvättrum skyltning skiljer MENA € s anläggning från womenâ € s. Plack och symboler som finns på flygplatser och internationella allmänna utrymmen är ganska standard, med hjälp av silhuetter av människor med en rak form för att identifiera män och en kjol för kvinnor. I vissa länder där muslimska dräkt bärs, har damernas tarv skyltning ofta en form som överensstämmer med den lokala klänningen. Köns symboler för manligt och kvinnligt kan användas i stället.

I matställen och butiker, är tvättrum skyltar som anger renlighet ses ofta i badrummet. De vanligaste tecknen är meddelanden som instruerar anställda att tvätta händerna innan han återvände till arbetet. Andra tecken kan artigt be mecenater att behaga städa upp efter sig genom att placera skräp i godkända behållare. Skyltarna kan vara så enkelt som utsänd bit papper eller permanent plast eller metall fäst väggar och dörrar. Fristående fällbara skyltar och de på stolpar låta folk veta när badrummet rengörs.

Funktionshindrade människor behöver ofta större badrum bås utrustade med högre toaletter och Handräcke för enklare åtkomst. Särskild tvättrum skyltning anger anläggningen har dessa hotell kan installeras. I USA, Americans with Disabilities Act kräver att skyltarna internationellt erkänt symboler för tillgänglighet, att de är lätta att läsa, och har punktskrift och uppvuxen brev för användning av synskadade människor. De flesta länder med liknande lagstiftning har avsättningar för rimliga boende och anmälan.

Restauranger och barer har ibland kul med sina toalettskyltar. Platser som tjänar biff kan använda termer som tjurar och kvigor på tvättrum skyltning, som betecknar maten kön istället för beskyddare ". Om identifiera tecknet är förvirrande, är det oftast möjligt att be en anställd eller vänta för att se vem som lämnar vilken dörr. Bilder på roliga badrums skyltar om att lämna graffiti eller hålla golvet rent ofta hamnar postat på nätet för att njuta av allt. En känsla för humor är ett vänligt sätt att få den punkt över till de många människor som kommer att använda badrummet.

  • Americans with Disabilities Act kräver att tecken internationellt erkänt symboler, såsom punktskrift för synskadade människor.
  • Den mest grundläggande tvättrum skyltning skiljer MENA € s anläggning från womenâ € s.