Lägg Partners till ditt Day Trading Business

December 1

När din dag handel visar sig vara vilt framgångsrika, kanske du vill ta på partners för att ge dig mer handel kapital och en något mer regelbunden inkomst från förvaltningsavgifter. Du kan ta på partners, men Ita € SA mycket arbete, och än en gång, måste du följa vissa regler och rutiner.

Om du € re handel med optioner och terminer och fungerar en handelsvara pool eller arbeta som råvaruhandel rådgivare, måste du registrera dig med National Futures Association. Om du € re handla med aktier och obligationer, måste du registrera dig hos Securities and Exchange Commission, såvida du uppfyller testerna undantags som låter dig fungera som en hedgefond i stället.

Registrering är inte en gör-det-själv-projekt. För den delen, inte heller är att se till att du är befriad från registrering även om du har partner. Ett fel eller försummelse kan ha enorma konsekvenser ner linjen, inklusive böter eller fängelse. Om du vill ta på samarbetspartners för din handel företag, spendera pengarna för kvalificerad juridisk rådgivning. Om du gör det skyddar dig och visar potentiella kunder att du € re allvar med ditt företag.

För att räknas som en hedgefond, som är en privat investering partnerskap som inte uppfyller kraven för registrering enligt Investment Company Act från 1940, måste du endast behandla ackrediterade investerare (de med minst $ 1 miljon i nettoförmögenhet eller en årsinkomst på $ 200.000) eller kvalificerade köpare (de med 5 miljoner dollar i placerbara tillgångar).

Tanken är att dessa människor förstår riskerna theyâ € re tar och har tillräckligt med pengar för att förlora. Hedgefonder behöver inte registrera sig hos SEC, men de kan behöva registrera sig hos Livsmedelsverket.

Oavsett om du behöver registrera, kommer potentiella investerare vill se bevis på att du vet vad du € re gör och vet hur man hanterar sina pengar. Det steget är utanför ramen för denna bok, men itâ € s något för en lyckad dag handlare att överväga.