I kongressen, Vad är en Uppskjutande Sine Die?

May 30

Uppskjutande obestämd översätter som ajournering utan en dag. Termen och processen används när den amerikanska kongressen avslutar sin lagstiftande session. Eftersom dagen är redan inställd för nästa session ska börja, eller kan ställas in av vissa delstatsparlament eller senater efter kongress ajournerar, är det inte nödvändigt att nämna en dag då en kongress session börjar igen. Ringa efter ajournering obestämd är oftast den sista akten av kongressens session när det slutar för året. Det är också ett erkännande att när kongressen inleder sin höstsession, kommer vissa medlemmar har förlorat sina jobb, och det kommer att bli nya medlemmar. Det specifika kongressen och dess medlemmar kommer inte alla att träffas igen, även om ett datum är satt för den nya kongressen att möta.

Den amerikanska kongressen hade vissa svårigheter när det ursprungligen började. En viktig fråga var att transport till närvara kongressens sessioner tog mycket lång tid. För att justera för det, nyvalda politiker fick ofta vänta i tretton månader innan de faktiskt gick till jobbet. De kongressledamöter som fortfarande är i sessionen, som skulle ge upp sina jobb, fortsatte att agera tills övertagandet, och kallades lame duck politiker. De kan, efter att ha förlorat sitt jobb, att vara helt ointresserad av politik, eller fatta beslut som inte riktigt representerar folket.

Som transport förbättrats, och folk såg att den lame duck perioden var inte i folkets intresse, lagstiftarna försökte förkorta den tid som lame duck politiker eller en lam anka kongressen satt kvar. Detta ledde till passagen av 20 Ändring 1932, som utsåg en mycket kortare tidsperiod mellan slutet på en kongress och början av nästa. Det kallas specifikt för kongressen att börja vartannat år den 3 januari kl.

Det finns flera viktiga funktioner om ajournering på obestämd tid. Först det ger för det första året av en session av kongressen att vara ganska lång och fylld med framsteg. Men det andra året kan innebära att åtminstone en tredjedel av kongressen kan behöva köra för omval. Kongressen kan därmed förkorta sitt andra år betydligt om många av dess medlemmar kampanj.

En annan viktig aspekt av att förkorta den andra sessionen är så att en lam anka kongressen inte befogenhet att rösta för att välja den nya presidenten. Det sista ett inkommande presidenten vill eller behöver är en fientlig kongress som kämpar hans / hennes val eller passerar räkningar inte i linje med förändringar i politiskt eller administrativt fokus. Uppskjutande obestämd är också ett erkännande av begränsning av makten i det andra året av kongressens session, som liknar ett fotbollslag knä i slutet av spelet, istället för att spela en finalspel. Åtgärder som vidtagits har varit tillräckliga; spelet är "spelas ut."

Uppskjutande obestämd används också i domstol. En domstol kan skjuta utan ett visst datum inställning för reconvening. Bolagsstyrelserna kan använda en ajournering sine dö om ett företag är att stänga, köps ut, eller har gått i konkurs.

  • Den amerikanska Capitol Building, säte för den amerikanska kongressen.