Hur väljer jag det bästa Långt hår Perms?

July 23

Den kemiska skador och ofta Penninggåvorna lukt förknippas med perms i det förflutna är borta sedan länge. Nya kemiska processer göra ännu långt hår perms mycket enklare och trevligare. Beroende på hur du vill att ditt hår att se ut, kan du välja från en kropp perm att öka din hairâ € s struktur och tjocklek, eller välj de karakteristiska lockar i en spiral perm. Du bör se till att ditt hår är i sin bästa form innan permanentvätska, för att undvika brott.

Långa hår perms fungerar genom att först bryta kemiska bindningar i håret så att det kan lirkade att anta en ny form. Ett alkaliskt perm är starkare, och används när du vill ha en tight curl eller ditt hår är tufft att perm. En syra perm behöver värmen från en hårtork för processen och resulterar i en mjukare look. Den Neutralizer stoppar den kemiska reaktionen och stelnar de nya obligationerna så håret wonâ € t bränna och stannar i sin nya form. Hår rullas upp på olika stora rullar, som kallas stavar, med mindre stavar skapar de snäv sådana.

Först bör du rådgöra med din stylist, som kan hjälpa dig att välja långa hår perms som ser bäst med din ansiktsform och arbetet med din hårtyp. Om ditt hår är alla en längd, kanske du vill ha en spiral perm, med långa stavar. Denna teknik resulterar i trånga bouncy lockar från basen av håret till slutet. En stack perm fungerar också bra på en långt hår. Variestavstorlekar är lindade över och under varandra, vilket ger effekten av stora volymer skikten.

Om du € re bara ute efter mjuka lockar, kan ett vågigt perm vara perfekt. Syra kemikalier och mycket stora stavar används för att skapa stora vågor och rörelse i håret, vilket resulterar i en feminin och flödande stil. En rot perm ger dig upp mot hårbotten, ökar volymen, men det är bäst för kortare hår. Processer De väva teknik bara utvalda delar av håret och lämnar andra raka för en strukturerad look. Du kan också få ett rakt hår perm att jämna lockigt hår, som en permanent punktering.

Innan de bestämmer sig några långa hår perms bör håret vara i sin bästa form möjligt. Djupa balsam bör undvikas strax före perming, så de donâ € t blockera ut kemikalierna i lösningen. Om ditt hår är redan behandlats med färg, du € ll måste tillåta flera veckor mellan möten för håret att återhämta sig. Itâ € s bäst att färga efter perm, inte före. Vissa stylister wonâ € färgat t perm hår på grund av risken för allvarliga skador på hårstrået.

Att upprätthålla långa hår perms är enkelt med hög kvalitet fuktande schampo. Det är oftast inte rekommenderas att använda dem i minst 48 timmar efter processen, eller de kanske slappna curl. Längre hår förlorar krypa snabbare på grund av den totala vikten på ditt hår, så du € ll måste perm igen förr än någon med kortare hår. Skick ofta för att hålla ditt hår vacker och redo för nästa behandling.

  • En rakt hår perm kan jämna naturligt lockigt hår.
  • En hår perm kan hjälpa lägga kroppen att naturligt lockigt hår.