Imponerande potentiella kunder på ditt företag webbplats

July 21

Till cyberrymden kunder, är din webbplats ditt företag. Men du canâ € t vara på ditt företags webbplats att personligen välkomna potentiella kunder eller rätta fel om något går snett. Istället behöver din webbplats för att göra det hela.

Här är några snabba saker att tänka på när du utvecklar en online-närvaro som stödjer din verksamhet bild:

  • Din webbplats kommer sällan att göra ett första intryck för ditt företag. Med mer än fyra miljarder webbsidor och några 50 miljoner webbplatser där ute, chanserna för en kund slumpmässigt vandrande på din webbplats är avlägset.

    Planera för att leda människor till din webbplats genom dina annonser och marknadsföringsmaterial, via online länkar till din webbplats, och genom insatser som maximerar din Sitea € s resultat i sökmotorerna.
  • Din webbplats kan göra en slutlig intryck för ditt företag. Om det kraschar, är långsam att ladda, eller är för förvirrande att navigera, wonâ besökare € t avkastning.
  • Människor som kommer till din webbplats kanske inte vet var de är. De kan komma fram till en intern sida på webbplatsen, så se till att varje sida har ditt namn eller logotyp, tillsammans med en länk till din hemsida.
  • Online kunder är som alla andra kunder. Om du vill att din webbplats att arbeta för ditt företag, gör det en del av din verksamhet. Integrera dess utseende, innehåll och erbjudanden med resten av din marknadsföring program, ända ner till stilen av typen du använder, vilka typer av meddelanden som du presenterar, och hur du visar ditt företagsnamn och logotyp. Många företag går till det extrema för att göra deras webbplats färgschema matchar deras butik.