Vad är en Laser Eye Clinic?

October 9

En laser ögonklinik är en vårdinrättning där laserögonoperationer utförs. En laserögonklinik kan utföra en rad ögonoperationer för att korrigera synen. Till exempel kan det utföra laser-assisted in situ keratomileusis (LASIK), Lasek (PRK), epitelial laser-assisted in situ keratomileusis (Epi LASIK), och laser epitelial keratomileusis (LASEK) kirurgi för att korrigera en persons vision. Vissa laserögonkliniker erbjuder även linsimplantat som ett alternativ för dem som inte är bra kandidater för andra operationer. I de flesta fall är en laserögonklinik en öppenvårdsmottagning, eftersom människor inte brukar behöva stanna kvar i en läkares vård över natten efter ett sådant förfarande.

En laser ögonklinik ger vanligtvis vård för människor som hoppas att ha sin vision korrigeras via laser ögonoperationer. Ofta har sådana människor tillbringat år bär glasögon eller kontaktlinser för att korrigera sin vision. Lasern öga kirurgi är ett sätt att få bra syn på alla gånger, utan användning av kontaktlinser eller glasögon.

Ofta kliniker laser ögon ger konsultationer och utvärderingar innan en person begår ett förfarande. Sådana samråd kan hjälpa en läkare bedöma om en person är en bra kandidat för laser ögonoperationer samt vilken typ av kirurgi kan vara mest fördelaktigt. De ger också en patient med en möjlighet att få sina frågor om laser ögonoperationer besvaras. Efter operation, kan en laser ögonklinik ge uppföljande vård också.

En av de vanligaste granskningsåtgärder som vidtas vid en laserögonklinik kallas LASIK öga kirurgi. Denna operation används för att korrigera närsynthet, långsynthet, astigmatism, och åldersrelaterade förändringar i oneâ € s vision. Den kirurgi innebär laser avlägsnande av vävnad från en patients hornhinna. Ta bort denna vävnad görs i syfte att ändra formen på personens hornhinnan, vilket leder till en förändring i hans vision.

LASEK ögonkirurgi är en annan vanlig kirurgi för att korrigera en persons vision. Liksom LASIK öga kirurgi, kan LASEK användas för att korrigera synen för dem som är närsynt eller långsynt, har astigmatism, eller har att göra med förändringar i vision som är förknippade med åldrandet. Ofta är denna operation används som ett alternativ till LASIK för människor som har mindre hornhinnevävnad som en kirurg kan fungera.

En laserögonklinik kan utföra endast en typ av laser ögonkirurgi eller några olika typer. Intressant, det finns även några som erbjuder linsimplantat till dem som inte är bra kandidater för andra typer av laser ögonoperationer. Lens implantat sätts in en persona € s öga för att korrigera sin vision. Detta skiljer sig från andra typer av ögonkirurgi som innebär förändrar patientens hornhinna.

  • Laser ögonoperationer utförs medan patienten är vaken.
  • LASIK öga kirurgi är effektivt för personer som är framsynt, vilket gör det lättare för dem att se på nära håll.
  • Anatomi av det mänskliga ögat.
  • Kliniker Laser ögon utför operationer för att korrigera synproblem.
  • LASIK öga kirurgi kan användas för att behandla åldersrelaterade förändringar i en persons vision.
  • De som har fått sina glasögon "recept förändring det senaste året kanske inte är bra kandidater för laserkirurgi.